Billund Kommune

Billund Kommune inviterer igen til gratis topspeedway

Del

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang for 1000 borgere efter først til mølle-princippet. På grund af coronarestriktioner er der krav om tilmelding via link.

Igen i år er borgerne i Billund Kommune inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center.

Billund Kommune har syv år i træk købt den første hjemmematch i sæsonen for at give borgerne gratis adgang. Desværre betød covid-19-pandemien, at der slet ikke blev kørt i Metal Speedway League i 2020.

Heldigvis er sæsonen kommet i gang her i 2021. De første matches blev kørt uden tilskuere i foråret, men nu må der igen komme tilskuere på lægterne, og med et års ’udskydelse’ er Billund Kommune derfor nu klar til at indbyde til topspeedway med Grindsted Speedway Klub for ottende gang i træk.

Årets match køres onsdag den 30. juni klokken 18.30, og modstanderne er SES Sønderjylland Elite Speedway.

På grund af de gældende coronarestriktioner er der krav om, at man tilmelder sig via nedenstående link:

https://www.ticketmaster.dk/event/498973?language=da-dk&CL_ORIGIN=ea70383b43d04f2f95a8

Coronarestriktionerne giver plads til 1000 tilskuere på arenaen, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Som tilskuer skal man desuden være opmærksom på, at der er krav om fremvisning af coronapas ved indgangen.

Porten åbner for adgang klokken 17.30, og inden selve matchen begynder klokken 18.30 vil borgmester Ib Kristensen byde velkommen. Udover topspeedway byder aftenen også på mulighed for at se talenterne fra Grindsted 85 CC, når de kører opvisning i pausen. 

Både Grindsted Speedway Klub og SES er kommet godt fra start i årets sæson med tre af fire vundne matcher, og SES kommer frisk som vinder af den nyoprettede Liga Cup – Metal Speedway League 4, så der er lagt op til et brag af en match.

Matchen køres på Grindsted Speedway Center, Blåbjergvej 1, 7200 Grindsted.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum