Billund Kommune

Billund Kommune giver støtte til sportsklubber og kulturlivet

Del
Økonomiudvalget har fordelt Billund Kommunes brandingpulje. Her gives der sponsorater til sportsklubber, støtte til kulturlivet samt fokus på at brande kommunens byer.

Sponsorater til kommunens mest profilerede sportshold, støtte til kulturlivet og branding af kommunens byer.

Det er nogle af overskrifterne på, hvordan Økonomiudvalget i den kommende tid ønsker at forstærke brandingen af Billund Kommune.

Udvalget har netop drøftet, hvordan kommunens brandingpulje skal fordeles, og her blev det besluttet at indgå et sponsorat med de succesfulde håndboldherrer fra GGIF i 1. division på 250.000 kroner årligt. Det blev også besluttet at indgå et sponsorat med Grindsted Speedway Klub/GSK Liga samt Gyttegård Golf Klub på hver 150.000 kroner årligt.

Kulturen i Billund Kommune får også et væsentlig støtte, da Magion i år får 500.000 kroner, og Grindsted-Revyen støttes med 200.000 kroner årligt. Desuden sættes der penge af til en lang række mindre events på tværs af kommunen. Puljen finansierer også Skole OL Finalen i Billund, som selvfølgelig vender tilbage i 2023 og 2024.

Endelig sætter udvalget gang i et arbejde mod at brande kommunens byer - store som små – med fokus på byernes unikke identiteter og særlige karakterer.

”Billund Kommune har enormt meget at byde på. Vi ønsker, at det bliver endnu mere synligt for både lokale borgere og for potentielle tilflyttere, at vi har stærke fællesskaber, kulturinstitutioner og lokalsamfund. Og selvfølgelig også, at vi som hjemsted for Børnenes Hovedstad har nogle helt unikke muligheder for børnefamilier,” siger Stephanie Storbank, borgmester.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum