Billund Kommune

Billund får midlertidig Pop-up Park

Del

En del af bymidten i Billund bliver omdannet til en park i de kommende måneder.

Snart bliver en del af bymidten i Billund omdannet til en park. Der er tale om området nord for det nye Billund Butikstorv. Arealet er ejet af Kirkbi, og Billund Kommune har fået lov til at benytte arealet i de kommende måneder, hvor pladsen bliver omdannet til en park.

Parken får navnet Pop-up Park, og der vil både blive sat skaterramper og en pump track op. Desuden vil der blive anlagt siddemuligheder og hyggekroge.

Parken bliver etableret i løbet af uge 17 og 18.

Pladsen vil være åbent for alle, og pladsen må også gerne benyttes til mindre arrangementer. For eksempel vil der blive opsat et skilt, hvor man kan hænge plakater op med sit arrangement. De til enhver tid gældende coronarestriktioner skal dog følges.

I slutningen af juli bliver parken taget ned igen.

Har man spørgsmål til brug af parken, kan man kontakte Billund Kommune på plan@billund.dk

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum