Bilkøb: derfor er det vigtigt, at du tjekker nummerpladen, inden du underskriver slutsedlen

Del

Står du og skal købe en ny bil? Hvis du gør, har du sikkert også overvejet, om du skal købe en ny eller brugt bil. Nye biler er ofte dyre, og en langt dårligere investering, fordi tabet af værdi er så stort. Derfor kan der være mange økonomiske fordele ved at købe en god og vedligeholdt brugt bil. Hvis du overvejer, at bilen skal være brugt, bør du vide, at denne type køb kommer med nogle risici. Dette er nogle risici, der især er understreget, hvis du køber bilen af en privat sælger. Du kan nemlig blive godt og grundigt snydt, hvis du ikke forbereder dig på handlen og har en idé om bilen, du vil købe.

Sponsoreret indhold

Der findes nemlig et væld af informationer, der kan være behjælpelige for dig. Disse informationer kan du nemt finde, hvis du undersøger bilens nummerplade oplysninger. Med et hurtigt tjek online kan du få al den viden, som du har brug for, inden du skriver under på slutsedlen og overfører pengene til din nye bil. Hvis du slår bilens nummerplader op, kan du nemlig blive opmærksom på de forskellige konsekvenser der kan være, hvis du bliver snydt af en privat sælger. 

Du kan overtage den tidligere ejers gæld

Noget du hurtigt kan blive klogere på, er om bilen har restgæld i sig. Har bilen restgæld, kan du overtage denne gæld meget nemt. Du skal blot blive den nye ejer af bilen, og gælden er din. Dette kan blive et forfærdeligt chok, hvis du ikke er bevidst om gælden, før du faktisk har overtaget den. Det er de færreste låneselskaber der er forstående overfor, at du ikke forstår din overtagelse af gæld, og ikke var bevidst om dens eksistens. Så længe det er dit navn, de finder på slutsedlen, så er gælden også din. Derfor bliver du også ansvarlig for en gæld, som du ikke kendte til. Et hurtigt tjek af nummerplade kan gøre dig klogere på, om der er gæld i bilen, inden du skriver under på købsaftalen. 

Du kan være blevet snydt med kilometertælleren 

I juli 2019 kunne DR fortælle, at én ud af 15 biler er blevet fusket med, når det kommer til kilometertælleren. Det er nemlig ikke en særlig stor udfordring for sælgere at spole kilometertælleren tilbage, så det ligner, at bilen har kørt langt færre kilometer end faktisk. De skal blot tage speedometeret ud og spole tilbage. Tjekker du bilens nummerplader online, kan du finde kilometerstandens historik. Dette er nemlig oplyst via de registrerede synsrapporter. Kigger du på tidligere servicerapporter, kan du se, om noget måske ikke stemmer overens med den information, som du har fået. 

Du kan overtage en stjålet bil 

En anden måde, hvorpå sælger kan snyde dig, er ved at sælge dig en stjålet bil, og dermed gøre dig til en form for biltyv. Når du tjekker bilens nummerplader, får du information om, hvem bilens ejer er. Stemmer dette ikke overens med dine informationer, kan det betyde, at bilen er stjålet. Er bilen endda meldt stjålet hos politiet, kan du få dette at vide gennem et nummerpladetjek hos tjekbil.dk. 

Du bliver klogere på bilens historie 

Der findes et hav af andre typer information, hvormed du kan blive klogere på din potentielle kommende bil. Med et nummerpladetjek kan du også blive klogere på generel status af bilen fra tidligere synsrapporter, endda om bilen overhovedet er blevet synet. Du kan også finde en masse teknisk information omkring bilen, afgifter og forsikringer. Alt i alt er du på den sikre side, hvis du gør et hurtigt tjek af nummerplade inden, du køber en bil brugt. 

Når du vil tjekke din potentielle bil, kan du besøge hjemmesider som tjekbil.dk. Her kan du indtaste bilens nummerplade. Har du ikke nummeret fra pladen, kan du i stedet bruge stelnummeret.  Med et hurtigt klik videre, får du et overskueligt overblik over bilen og dens historik. Du får hurtigt information om gæld, dato for sidste og næste syn og forsikring og beløb på afgift. Du får også historien om bilens ejerforhold og historik omkring ændringer på bilen, store som små. Hvis du finder gæld i bilen, kan du hurtigt finde ud af gældens størrelse, skyldner og ikke mindst kreditor.

Billeder

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Danskerne ser fordelene ved at montere en varmepumpe i hjemmet20.9.2019 14:01:59 CESTPressemeddelelse

Dette er sponsoreret indhold I den forgangne tid er der kommet et stort fokus på klimaet og den ‘grønne’ omstilling. Det er blevet meget vigtigt for danskerne at tage et standpunkt i den store klimadebat. Det er gældende på den store offentlige scene så vel som i hjemmet. I takt med det tager flere og flere danskere valget om at få en elektriker til at montere en miljøvenlig varmepumpe i hjemmet. Den miljøvenlige varmepumpe Rigtig mange danskere er altså begyndt at kunne se fordelene ved at investere i en varmepumpe, da det både er en CO2 besparelse men også en besparelse rent økonomisk på en og samme tid. El-virksomheden VS-Automatic oplever, at tilfredsheden blandt kunderne ikke er til at tage fejl af. VS-Automatic har med sine mere end 25 års erfaring i branchen kunnet følge en stor udvikling i danskernes præferencer indenfor varmeløsninger. Tilbage i 1980’erne var det yderst populært at køre med el-varme, blandt andet el-radiatorer og dertil en brændeovn. Som tiden gik fandt man ud

Danskerne rykker træningen indenfor i vintermånederne11.9.2019 15:24:35 CESTPressemeddelelse

Det er blevet efterår i Danmark. Udenfor er det gråt, tåget og regnfuldt - og forkølelse og efterårssnue banker på døren. For blot en måned siden, stod solen højt på himlen, og badevandet var både lunt og rart. Statistikken viser, at de varme sommermåneder, for alvor fik danskerne til at være aktive i naturen - i form af både løbeture og andet motion. En undersøgelse foretaget af Friluftsrådet viser at hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen i sommerhalvåret opholder sig i naturen mindst én gang dagligt, og 29 procent yderligere opholder sig i naturen en til tre gange om ugen. Men mens mange danskere kridtede løbeskoene og gik eller løb en tur i den de danske skove viser undersøgelser foretaget af Danskernes Friluftsliv, at danskerne er markant mindre aktive ude i naturen, når vinteren sniger sig på.

SEND MILJØVENLIG FRAGT - RENERE END NOGENSINDE FØR - MED GARANTI!22.8.2019 12:45:12 CESTPressemeddelelse

Pakke.dk og UPS giver dig mulighed for at sende fragt, der gavner miljøet. Den civiliserede verden vi kender, kan svært fungere uden fragt, men for første gang i historien, siden vi stoppede med at bruge hestetransport, kan du nu sende den fragt du har brug for og lyst til med ren samvittighed over for miljøet. Hver gang du sender en pakke med Carbon Neutral Shipment bliver dit miljøtillæg brugt til at garantere, at der bliver fjernet eller reduceret mindst lige så meget CO2, som forsendelsen skaber. Flere af de projekter der sikrer CO2 neutraliteten fortsætter endda efter din forsendelse, og kan reducere CO2 hver dag året rundt fremover, takket være dit miljøtillæg. Med andre ord undgår du ikke blot at skade miljøet - du gavner det både nu og i årene fremover.

Trump får Googlesøgninger på “Greenland”, “Denmark” og “Mette Frederiksen” til at eksplodere21.8.2019 14:43:07 CESTPressemeddelelse

Hvor mange hoteller, supermarkeder og seværdigheder findes på Grønland? Og hvor mange turister kan stå omkring springvandet ved Christiansborg? Måske ikke nok! Donald Trumps natlige tweet, hvor han både nævner ‘Greenland’, ‘Denmark’, og ‘Mette Frederiksen’ har nemlig fået amerikanerne til at fare til søgemaskinerne, for at finde svar på, hvad de mærkværdige og muligvis også ukendte ord betyder.

En god hjemmeside kan hjælpe dig med at sælge et produkt6.8.2019 09:23:48 CESTPressemeddelelse

Står du med et godt produkt, men har du problemer med at øge dit salg? Måske formår du ikke at henvende dig til potentielle kunder på effektiv vis. Som følge af den teknologiske udvikling er det blevet vigtigere end nogensinde før at være tilstede på internettet, fordi store del af verdens handler foregår gennem computer, telefon eller tablet. En af de måder du kan forsøge at sælge en godt produkt, er ved hjælp af en hjemmeside der opfylder kriterierne for, hvordan man bedst appellerer til kunderne. I denne artikel kan du finde tre tip til, hvordan du skaber en god hjemmeside.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum