Salling Group

Bilka står klar med 100.000 beskyttelsesbriller til børn

Del

Igen i år prioriterer Bilka sikkerheden højt, når danskerne om få dage skyder nytåret ind. Alle børn ifølge voksne får således et sæt beskyttelsesbriller med hjem.

Snart siger vi farvel til 2019 og byder velkommen til det nye år. 2020 står for døren, og igen i år sørger Bilka for, at sikkerheden er i top hos de mindste. Bilka er blandt landets største forhandlere af fyrværkeri, og der er allerede skippet meget krudt henover disken, hvor der ved hvert eneste køb medfølger beskyttelsesbriller til børnene.

- I Bilka er nytåret lig med fest, og lige nu har vi travlt med at servicere de mange glade kunder, der skal handle ind til årets sidste dag. Igen i år har vi også godt gang i salget af fyrværkeri, og derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til sikkerheden ved at dele op mod 100.000 beskyttelsesbriller ud til børn, fortæller Tore Nederland, der er marketingschef i Bilka.

Beskyttelsesbrillerne bliver delt ud til kundernes børn, så sikkerheden er i orden nytårsaften. Brillerne kan fås i Bilka-huse landet over.

- Det er efterhånden blevet en god tradition, at vi – i Bilka – deler beskyttelsesbriller ud til de forældre, der prioriterer sikkerheden højt. Vi giver med glæde et par briller med hjem, så alle børn kommer godt ind i det nye årti, siger Tore Nederland.

Brillerne er blevet uddelt siden Black Friday 28. november, hvor det blev muligt at forudbestille sit fyrværkeri.

Det er muligt at købe sit fyrværkeri i Bilka helt indtil 31. december kl. 15.

Gode råd om sikkerhed:

  • Brug altid beskyttelsesbriller
  • Køb og lav aldrig ulovlig fyrværkeri
  • Hold aldrig fyrværkeri i hånden
  • Kast aldrig med fyrværkeri
  • Gå aldrig tilbage til en fuser
  • Brug altid en pose til fyrværkeri
  • Læn dig ikke ind over fyrværkeri

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Netto opfører unik og bæredygtig dagligvarebutik29.6.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Snart vil en helt ny Netto-butik smelte sammen med det naturskønne område ved Bygholm Bakker i Horsens. Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med en imponerende facade er der tale om et nytænkende, bæredygtigt byggeri med respekt for både natur, miljø og lokalsamfund. Butikken er den første af sin slags i Danmark, og Netto håber, at fremtidens butikker kan få samme form.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum