De Danske Bilimportører

Bilimportørerne får medhold i retssag mod Skorstensgaard

Del

Sø- og Handelsretten fastslår, at vigtige dele af Skorstensgaards markedsføring har været ulovlig. Skorstensgaard har i en årrække ulovligt benyttet en lang række udsagn som fx "20-40 % billigere end mærkeværkstederne", ”vores værkstedspriser er op til 40 % billigere end mærkeværkstederne", "tyske værkstedspriser", ”vi leverer samme høje kvalitet som mærkeværkstederne" og "vores mekanikere er ca. 30% mere effektive".

Fem dommere i Sø- og Handelsretten har i dag afsagt dom i retssagen, som De Danske Bilimportører indledte mod Skorstensgaard-autoværkstedskæden i juli 2019. Dommen tager stilling til lovligheden af Skorstensgaards brug af en række udsagn om pris, effektivitet og kvalitet, samt Skorstensgaards brug af velkendte bilmærker i online-markedsføring.

Sø- og Handelsretten fandt, at Skorstensgaards udsagn om effektivitet, kvalitet og pris er vildledende, ulovlig sammenlignende reklame og i strid med god markedsføringsskik og god erhvervsskik.

”Dommen er et udtryk for at konkurrence skal ske på lige vilkår, og vi har nu rettens ord for, at Skorstensgaard har overtrådt lovgivningen” siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører

Nøgleord

Kontakter

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologier – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum