Bestseller A/S

BESTSELLER uddeler 300 mio. til ansatte: Alle får en ekstraordinær bonus efter et bemærkelsesværdigt år

Del

Ansatte i BESTSELLER belønnes med en ekstra månedsløn. Det sker som en anerkendelse af den store holdindsats, medarbejderne i BESTSELLER har lagt i at få virksomheden godt igennem en udfordrende periode og et bemærkelsesværdigt år.

Når de ansatte i BESTSELLER tjekker deres lønseddel i november, vil de se, at der går en del mere ind på kontoen end normalt. BESTSELLER belønner nemlig medarbejderne med en ekstra månedsløn.

Det sker efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden. Det kommende årsregnskab vidner dog om en holdindsats, hvor medarbejderne har formået og bidraget til, at den danske virksomhed er kommet stærkt igen efter et bemærkelsesværdigt år.

– Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i BESTSELLER.

I alt uddeler BESTSELLER godt 300 mio. kroner til de ansatte i forbindelse med den ekstraordinære bonus.

– Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde, uddyber Anders Holch Povlsen.  

- - - - -

FAKTA:

  • I alt får 17.000 medarbejdere den ekstraordinære anerkendelse.
  • Medarbejdere i BESTSELLER tildeles en bonus, der svarer til en ekstra månedsløn for den ansatte, og der udbetales bonus i samtlige lande, BESTSELLER har ansatte.
  • Bonussen følger BESTSELLERs netop afsluttede finansår (august 2020 – juli 2021), og kolleger, som har været ansat i hele finansåret, vil modtage en bonus på en ekstra månedsløn.
  • Kolleger, som ikke har været ansat i hele finansåret, vil modtage en forholdsmæssig bonus beregnet fra det tidspunkt af finansåret, hvor de begyndte i BESTSELLER.
  • Bonussen udbetales med de ansattes novemberløn.

Billeder

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/