Bestseller A/S

BESTSELLER opfører nyt højteknologisk logistikcenter i Holland

Del

I det kommende år vil BESTSELLER begynde opførelsen af et højteknologisk logistikcenter i Lelystad i Holland. Det nye logistikcenter skal være et markant skridt i udvidelsen af den danske virksomheds forsyningskæde og vil medvirke til, at BESTSELLER både kan styrke sin kapacitet og samtidig komme endnu tættere på sine europæiske kunder.

BESTSELLER kommer endnu tættere på sine kunder, når den danske virksomhed hen over de kommende år vil etablere et nyt højteknologisk logistikcenter i Holland. Logistikcenteret skal understøtte BESTSELLERs vækst, og den markante investering bliver et markant skridt i udvidelsen af den danske virksomheds europæiske forsyningskæde.

– Vi har store ambitioner, hvilket dette projekt understreger, og vi er meget glade for, at vi får mulighed for at bygge fremtidens logistikcenter på den helt rigtige placering. Logistik har aldrig været vigtigere for virksomheder, hvilket de seneste måneder i den grad har understreget og synliggjort. Og vi kommer til at tage endnu et kvantespring med dette, siger Thomas Børglum Jensen, finansdirektør i BESTSELLER.

Logistikcenteret bliver bygget i Lelystad vest for Amsterdam, hvor BESTSELLER har købt en grund på 28 hektar. BESTSELLER forventer at opføre godt 100.000 kvadratmeter i byen.

– Vi har i de senere år oplevet et stigende kapacitetsbehov i vores forsyningskæde, og vi har fundet en optimal placering til et center, som kan styrke hele vores samlede logistik. Derfor investerer vi også ambitiøst og bygger et lager, der skal være banebrydende i sin teknologi og fremsynethed. Det bliver en væsentlig milepæl for vores fremtidige ambitioner og vækst, fortæller Thomas Børglum Jensen.

Jobskabelse og specialister

Det nye logistikcenter medvirker også til jobskabelse i området, der er kendetegnet ved en stærk infrastruktur i form af bl.a. en dedikeret havneterminal, der kan spare vejnettet for lastbiltrafik. I alt forventer BESTSELLER at ansætte mere end 250 på lageret. En stor del af de ansatte vil være højtspecialiserede ingeniører, elektrikere og eksperter indenfor logistik og supply chain.

– Vi har været meget opmærksomme på gode muligheder i området, et godt nærmiljø og det gode samarbejde med de lokale myndighederne. Vi vil skabe en meget attraktiv arbejdsplads og et teknologisk kraftcenter, der gør, at vi skal rekruttere en masse meget dygtige kolleger. Det er vi helt overbeviste om, at vi kan i Lelystad, og vi vil i det hele taget bidrage til at løfte området, uddyber Thomas Børglum Jensen.

Tilfredse samarbejdspartnere

I lokalområdet er der også glæde over, at BESTSELLER vil etablere fremtidens logistikcenter i området – og ikke mindst bidrage med både jobs og tilstedeværelse i Lelystad. Rådmand Adam Elzakalai Alderman fra den lokale kommune påpeger bl.a., at BESTSELLERs fokus på at skabe gode jobs og bæredygtige løsninger, som vil blive indarbejdet i logistikcenteret, er særlig positivt:

– Vi ser meget frem til at byde BESTSELLER velkommen i Lelystad. Det er en dygtig og ordentlig virksomhed, som vi er stolte over at kunne tilbyde nogle stærke rammer i form af bl.a. beliggenhed og havn, hvilket har været efterspurgt. BESTSELLERs engagement kommer til at gøre en konkret forskel og vil ikke mindst bidrage til hele området, da det bl.a. forventes at skabe mange nye arbejdspladser.

BESTSELLER forventer, at det nye logistikcenter kan være klar til brug i 2025-2026.

Kontakter

Billeder

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

BESTSELLER med sit bedste resultat efter et bemærkelsesværdigt år8.10.2021 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med et samlet resultat før skat på 4.6 mia. kr. sikrer BESTSELLER sig det bedste resultat i virksomhedens historie. Det markerer, at BESTSELLER har klaret sig gennem pandemien, som ellers udfordrede den danske virksomhed og mere end halverede resultatet året før. Som en anerkendelse af medarbejdernes store indsats får alle medarbejdere en ekstra månedsløn gennem en samlet uddeling på 300 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum