Bestseller A/S

BESTSELLER-medarbejdere sender coronastøtte til Bangladesh med særlig donation

Del

Som en del af årets gave til medarbejderne i BESTSELLER vil samtlige ansatte med en særlig donation støtte Bangladesh, som er hårdt ramt af coronapandemien. I alt donerer BESTSELLER og fonden BESTSELLER Foundation godt 3,5 mio. kr. til landet.

Når BESTSELLER-kollegerne i år går på juleferie, er det ikke kun med en gave og en stor anerkendelse for den indsats, de har leveret gennem året. Det er også med en vished om, at de er med til at støtte et land, som fortsat er meget hårdt ramt af coronapandemien.

I år uddeler BESTSELLER og BESTSELLER Foundation nemlig en særlig donation til Bangladesh, hvilket gøres i medarbejdernes navn som en del af virksomhedens nytårsgave til medarbejderne:

– Bangladesh er et af de lande, som er meget hårdt ramt af pandemien. Ikke kun af Corona, men også eftervirkningerne, som nu har resulteret i lukkede undervisnings- og sociale tilbud, hvilket ellers er helt afgørende for mange mennesker. Det vil vi gerne prøve at ændre på, og udover vores arbejde for at gøre en langsigtet forskel i landet, gør vi det nu også med en donation, siger Michael W. Schultze, der er direktør for Global Supply Chain i BESTSELLER.

I alt uddeler BESTSELLER i samarbejde med fonden BESTSELLER Foundation godt 3,5 mio. kr. i medarbejdernes navn til landet. Støtten går blandt andet til vacciner og sociale tilbud på tværs af hele Bangladesh.

Samarbejde med organisationer

Donationen sker i samarbejde med fire lokale organisationer fra Bangladesh, som på hver sin vis støtter op om og bidrager til en bedre hverdag for ikke mindst de mange mennesker, som arbejder i landets store tekstilindustri.

– Donationen kan gøre en forskel for rigtige mange. Det er vigtigt, at vaccineindsatsen bliver styrket i landet, og derfor støtter vi helt konkret denne, ligesom donationen også er målrettet uddannelsestilbud, som kan medvirke til, at landet kan rejse sig oven på en meget udfordrende pandemi. Bangladesh er hårdt ramt, og denne donation løser ikke alt. Men vi er overbeviste om, at den kan være et blandt flere positive bidrag, siger Jannek Hagen, direktør i BESTSELLER Foundation.

BESTSELLER Foundation arbejder for bæredygtig udvikling og har siden 2015 investeret og uddelt godt 200 millioner til initiativer, der skal skabe varige forandringer og forbedringer. Herunder også en række særskilte corona-hjælpepakker til bl.a. Læger uden Grænser, Myanmar og det danske sundhedsvæsen.

- - - - - - - - - - - - - -

FAKTA:

BESTSELLER og BESTSELLER Foundation donerer i alt 3,5 millioner til coronastøtte i Bangladesh.

Donationen gives i medarbejdernes navn som en del af den årlige julegave, medarbejdere i BESTSELLER får.

Donationen sker i samarbejde med organisationerne, som alle modtager støtte og skal hjælpe med at sikre, at de gør en forskel for modtagerne: The Bangladesh Garment Manufacturers and Exporters Association (BGMEA), JAAGO Foundation, UCEP Bangladesh og Bangladesh Legal Aid and Services.

Billeder

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Lærke Marie Olsen er BESTSELLERs Olympiske Håb20.1.2022 12:15:00 CET | Pressemeddelelse

Danmarks banebrydende judokæmper Lærke Marie Olsen er årets vinder af prisen BESTSELLERs Olympiske Håb. En pris, der gives til en ung atlet, som ikke kun udmærker sig ved et stort talent, men også nogle særlige, menneskelige værdier. Selv fremhæver Lærke Marie Olsen, at prisen er en anerkendelse af hendes sport, som sjældent er i rampelyset, og at den forhåbentlig vil inspirere de næste generationer af judokæmpere til at jagte store drømme.

BESTSELLER lancerer cirkulær design guide og gør den tilgængelig for alle12.1.2022 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

BESTSELLERs tøj skal udvikles, produceres og bruges, så det holder længst muligt. Og samtidig så det også kan gøre gavn efter endt brug. Med en ny standard for, hvordan BESTSELLER vil arbejde med og designe cirkulære kollektioner, vil den danske modevirksomhed skubbe på udviklingen i hele branchen. Derfor lægger BESTSELLER også guiden åbent frem, så alle – ikke kun BESTSELLERs egne designere – kan benytte den og bidrage til det.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum