Best Travel

Best Travel og Strøby Turist udvider samarbejdet

Del

Udvidet samarbejde imellem rejsebureauet Best Travel i Frederikshavn og busselskabet Strøby Turist, giver nu sjællænderne mulighed for at bestille deres Best Travel rejse direkte hos det lokale Strøby Turist.

Best Travel fortsætter den positive udvikling i salget af kulturrejser i Europa og ønsker at give gæsterne flere muligheder for bestilling af rejser. Gæsterne kan derfor i fremtiden også bestille både bus- og flyrejser med Best Travel hos busselskabet Strøby Turist, som Best Travel i forvejen har et veletableret samarbejde med omkring buskørsel.

Best Travel tilbyder et stort udvalg af spændende flodkrydstogter og temarejser med historisk og kulturelt indhold, hvor man samtidig bor godt og komfortabelt. Gæsterne ledsages af erfarne rejseledere, som fortæller om seværdighederne, håndterer det praktiske og skaber tryghed på rejsen.

Bureauchef Rune Thomassen siger om udvidelsen af samarbejdet: ”Hos Best Travel lægger vi stor vægt på at have et godt og langvarigt samarbejde med vores leverandører. Derfor glæder det mig, at vi nu udvider samarbejdet med netop Strøby Turist. Med 3 busser dekoreret med Best Travels logo er der grobund for at øge antallet af busrejser - men også for at udvide vores service med gratis bustransport til og fra Københavns Lufthavn på vores rejser med sjællandske foreninger og andre lukkede grupper.”

Muligheden for at bestille rejsen hos Strøby Turist gælder ikke blot Best Travels busrejser, men hele udvalget af rejser, som kan ses på www.besttravel.dk. Billet og øvrig information sendes straks efter bestillingen direkte til gæsten fra Best Travel.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt Rune Thomassen, Bureauchef Best Travel på rt@besttravel.dk eller Bjarne Nielsen hos Strøby Turist på bjarne@stroebyturist.dk

Billeder

Information om Best Travel

Best Travel
Best Travel
Færgehavnsvej 10
9900 Frederikshavn

70 20 98 99https://www.besttravel.dk/

Rejs dig rig med vores rundrejser og krydstogter
Best Travel er rejser, der er rige på kulturelle oplevelser. Du rejser med erfarne rejseledere, som kan fortælle og skabe tryghed på rejsen. Og vi har inkluderet alt det relevante hjemmefra, så du bare skal lade dig berige af de mange indtryk på rejsen. Med andre ord - rejs dig rig...

Følg pressemeddelelser fra Best Travel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Best Travel

Ballet for feinschmeckere i London2.11.2017 09:00:00 CETPressemeddelelse

Entusiaster skal op på tæerne, hvis de vil opleve Nøddeknækkeren og Sylfiden med besøg bag kulisserne i London. Der er tale om ballet for viderekomne, når balletmester Frank Andersen stik imod normal praksis inviterer særligt interesserede bag om balletten til Bournonvilles Sylfiden opført af English National Ballet i London. Gæsterne kan ved samme lejlighed hilse på nationalballettens Tamara Rojo. Det enkeltstående program, der også inkluderer Tjajkovskijs klassiske juleballet Nøddeknækkeren, er skabt af Best Travel og finder sted i begyndelsen af januar 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum