Aabenraa Kommune

Besøgsrestriktioner på Aabenraa Kommunes sociale botilbud udløber

Del

Gældende fra 16. april er det igen tilladt at besøge beboere på Aabenraa Kommunes sociale botilbud uden krav om hvem og hvor mange, der må komme på besøg.

Påbuddet om besøgsrestriktioner på Aabenraa Kommunes sociale botilbud udløber i dag, hvorfor det igen er tilladt at besøge beboere på kommunens sociale botilbud, uden at der er restriktioner på, hvem og hvor mange der kan besøge dem.

De generelle restriktioner som forsamlingsforbud og krav om mundbind gælder stadig på kommunens sociale botilbud.

- Det er en meget glædelig nyhed, at der nu igen kan komme besøg på sociale botilbud uden restriktioner for hvem og hvor mange. Siden december har der været begrænsninger på besøgene, så det vækker stor glæde, at der nu igen kan komme flere besøg til beboerne, som har savnet det, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen og fortsætter:

- Det er dog fortsat vigtigt, at samfundets generelle restriktioner om blandt andet forsamlingsforbud, afstand og hygiejne overholdes, fordi der fortsat er smitte i samfundet – også i Aabenraa Kommune.

Styrelsen for Patientsikkerhed kan, hvis smitten i Aabenraa Kommune stiger, igen udstede påbud om besøgsrestriktioner på sociale botilbud lokalt i Aabenraa Kommune.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum