Søfartsstyrelsen

Besøg et skib, tag en sømands-selfie og spis en skibskiks

Del

Der er muligheder for både hyggelige familieaktiviteter og en interessant oplevelse, når Søfartsstyrelsen traditionen tro lægger til kaj under de maritime kulturdage i Korsør.

Søfartsstyrelsen sejler inspektionsskibet POUL LØWENØRN ind i Korsør Havn, når de traditionsrige maritime kulturdage fylder Korsør centrum med liv og glade dage.

Besøg Søfartsstyrelsen og kom om bord på POUL LØWENØRN, hvor du kan nyde udsigten fra kommandobroen og høre om skibets dagligdag på havet.

På kajen kan du quizze, fange badeænder og tage en sømands-selfie, mens du smager på en skibskiks og får en snak med en af Søfartsstyrelsens søde søulke eller landkrabber.

Der er også mulighed for at se en demonstration af et autonomt skib i havnen, når firmaet Tuco viser deres nyeste teknologi frem.

Du kan besøge Søfartsstyrelsen

  • kl. 12 til 16 fredag d. 24. august
  • kl. 10 til 16 lørdag d. 25. august.

Maritimt folkemøde

Som noget nyt under de maritime kulturdage arrangeres der i år også et maritimt folkemøde, med flere paneldebatter.

Vi glæder os til at se dig og din familie på de maritime kulturdage i Korsør.

Læs mere om arrangementet på www.maritimekulturdage.dk

Nøgleord

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum