Egedal Kommune

Beslutning om arresthus udsættes til juni

Del

Input fra den gennemførte borgerdialog og ønsket om at få en række faktuelle forhold afklaret betyder, at byrådet i Egedal Kommune udsætter beslutningen om at indlede forhandlinger med Kriminalforsorgen om et arresthus ved Kildedal Nord.

Nord for Kildedal Station ligger det 89 hektarer byudviklingsområde Kildedal Nord, der tidligere har lagt grund til visioner om badeland og ferieboliger. Men en ny samlet plan for området skal nu realiseres og Kriminalforsorgen har udtrykt interesse for at bygge et arresthus på området. Dette projekt er der udvist politisk interesse for. Derfor forberedes der en sag til byrådet, som handler om rammerne for det videre arbejde med en helhedsplan for området og vil indebære, at der skal træffes beslutning om et arresthus skal være en del af den kommende helhedsplan. Meningen var, at der skulle træddes beslutning i byrådet i maj, men beslutningen udsættes nu yderligere en måned.
 
- Det er en stor beslutning, derfor er det også vigtigt at vi har gennemført en god borgerdialog. Det er vigtigt for mig, at vi har alle faktuelle informationer på plads, inden vi tager stilling til, om vi skal gå videre med dialogen med Kriminalforsorgen om at etablere et arresthus. Derfor er det også helt naturligt, at vi nu skyder beslutningen til juni, siger borgmester Karsten Søndergaard.
 
For yderligere oplysninger, kontakt pressetelefonen på: 72596203

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum