Varde Kommune

Beskæftigelsesministeren åbner Vækstuge i Vestjylland

16.3.2017 05:00 | Varde Kommune

Del

Når beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen åbner vækstugen mandag den 27. marts hos Nobia i Ølgod, bliver det startskuddet til tre dage med fokus på vækst, kvalificeret arbejdskraft, iværksætteri og forretningsudvikling i Varde Kommune.

VÆKST

Ved åbningen af vækstugen giver Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen sit bud på, hvordan man skaber vækst og sikrer kvalificeret arbejdskraft uden for de store byer.

Vækstugens første dag byder også på konceptet ’Løvens Hule’, hvor lokale erhvervsfolk er parate til at investere tid og penge i områdets iværksættere. Efterfølgende samme dag afholdes workshop om vækststrategier.

Dagen efter er der job- og uddannelsesmesse på Campus Varde.
Her får virksomheder og uddannelsesinstitutioner mulighed for at møde studerende og potentielle nye medarbejdere. Studerende og ledige får mulighed for at møde virksomheder og måske skabe grundlag for et fremtidigt job.

Vækstugen afsluttes onsdag den 29. marts på PowerTower i Varde med blandt andet oplæg om ”Industrirevolution 4.0” af direktør for Væksthus Syddanmark Jani Lykke Methmann. ”Industrirevolution 4.0” er betegnelsen for den fjerde industrielle revolution, som er kendetegnet ved forbindelse mellem fysiske og digitale systemer og avancerede robotter.

FAKTA:

  • Vækstugen løber over tre dage sidst i marts:
    • Mandag den 27. marts klokken 14.30: Vækst og kvalificeret arbejdskraft udenfor de store byer hos køkkenproducenten Nobia, Ølgod.
    • Tirsdag den 28. marts klokken 16.00: Job- og uddannelsesmesse på Campus Varde.
    • Onsdag den 29. marts klokken 16.00: Iværksætteri og forretningsudvikling hos PowerTower, Titan, Varde.
  • Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen åbner Vækstugen mandag den 27. marts klokken 14.30 på Nobia, Ølgod.

  • En måling fra DI placerede i 2016 Varde Kommune som nummer 9 i lokalt erhvervsklima blandt landets kommuner.

CITATER

Borgmester Erik Buhl, Varde Kommune

”Varde Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed, men virksomhederne er afhængige af at have kvalificeret arbejdskraft. Derfor er vækstugen vigtig, for den skaber en god ramme for rekruttering”.

”Vækstugen er et vigtigt forum, hvor uddannelserne, virksomhederne og borgerne får mulighed for at møde hinanden, så vi kan tiltrække de nødvendige hænder til vores virksomheder og vores samfund”.

PRESSEKONTAKT

Erik Buhl
Borgmester, Varde Kommune
40 17 44 51
erbn@varde.dk

Peter Grummesgaard Lindegren
Kommunikationsmedarbejder, Varde Kommune
21 42 04 71
peli@varde.dk

Billeder

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Varde Kommune ligger langs den jyske vestkyst og strækker sig fra Nymindegab i nord til Skallingen i syd. 

Med visionen "Vi i Naturen" fokuserer vi på vores enestående natur og det gode liv i Varde Kommune.

Igennem Vadehavet er vi er en del af UNESCO Verdensarv, og med Naturpark Vesterhavet lige uden for døren har vi unikke naturoplevelser til både store og små.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Kronprins Frederik og stjernearkitekt Bjarke Ingels indviede bunkermuseum29.6.2017 15:04pressemeddelelse

For øjnene af 250 indbudte gæster og pressefolk fra seks lande blev det nye TIRPITZ indviet i formiddags. Blandt gæsterne var stjernearkitekt Bjarke Ingels og H.K.H. Kronprins Frederik, som begge var synligt begejstrede for det splinternye museum. Kulturminister Mette Bock forestod selve indvielsen ved at flytte et såkaldt tjekkisk pindsvin. Hun fik en hjælpende hånd af H.K.H. Kronprins Frederik.

Sidste chance for akkreditering: TIRPITZ bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik27.6.2017 08:18pressemeddelelse

TIRPITZ i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. TIRPITZ er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

Info om akkreditering: Tirpitz bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik13.6.2017 13:51pressemeddelelse

Tirpitz i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. Tirpitz er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum