Salling Group

Beskadigede cykler får nyt liv i Bilka

Del
Som et led i at mindske spild og udnytte ressourcer bedst muligt, åbner Bilka nu et outlet med reparerede og upcyclede cykler. Cyklerne kommer fra Bilka varehuse i hele landet og sælges med gode rabatter i det nye Cykel Outlet i Bilka Tilst, der slår dørene op mandag d. 3. april.

Det sker, at en cykel bliver beskadiget under transporten, får en rids i lakken, et bøjet forhjul eller et hul i sædet. Nogle gange er skaderne så store, at cyklerne ikke kan sælges.

Det vil Bilka nu lave om på og åbner derfor et cykel outlet i Bilka Tilst, hvor en cykelmekaniker gennemtjekker cyklerne, udskifter de beskadigede dele og erstatter dem med nye reservedele. Ved at samle cykler fra hele landet har mekanikeren mulighed for at genbruge reservedele, der ellers ikke fejler noget.

- I Salling Group arbejder vi på mange fronter for at mindske vores klimaaftryk, og et led i vores strategi er at reducere spild. I Bilka sælger vi mange cykler, og det kan ikke undgås, at nogle har fejl og mangler, eller at de bliver beskadiget under transporten. I dag betyder det, at en del ikke kan sælges, men det vil vi nu lave om på. Derfor samler vi cykler med små eller større skønhedsfejl fra hele landet i Bilka Tilst, hvor de upcycles, så de kan komme ud at køre på landets cykelstier, siger Morten Agerholm, chef for Salling Groups cykel-kategori

I Bilka Cykel Outlet vil kunderne møde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl. Den lokale cykelmekaniker har tilset og istandsat alle SCO- og PUCH-cyklerne, så de er fuldt funktionsdygtige. Cyklerne sælges med almindelig reklamationsret til nedsatte priser.

- I bund og grund handler det om at gøre det så let som muligt at træffe et lidt grønnere valg i hverdagen – det tror vi på, at Bilka Cykel Outlet kan hjælpe kunderne med. Vi har ansat en kompetent cykelmekaniker, der gennemtjekker og klargør cyklerne, så kunderne får mulighed for at gøre en god handel med god samvittighed, siger Morten Agerholm. 

I Bilka håber man, kunderne vil tage godt i mod initiativet. Viser det sig at være en succes, er målet en tilsvarende butik øst for Storebælt, som kan komme cykel- og genbrugsglade kunder på Sjælland til gode.

FAKTA

  • Du kan finde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl
  • De cykler, det ikke er muligt at reparere, bliver genbrugt som reserveredele. På den måde bliver spildet minimeret
  • Cyklerne er alle af Salling Groups egne cykelmærker SCO og PUCH
  • Åbningstiderne er mandag til fredag 11-16 og lørdag 10-15

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Salling Group kom styrket ud af uforudsigeligt år28.4.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks største detailhandelskoncern leverede i 2022 et tilfredsstillende resultat set i lyset af den kraftige inflation. Samtidig satte virksomheden sidste år strøm til den grønne omstilling med en beslutning om en rekordinvestering i omlægningen af virksomhedens energikilder til vedvarende energi. Endvidere blev tidligere års stærke resultater geninvesteret i at aflaste presset på kundernes privatøkonomi gennem lancering af et Prisloft og åbning af ultra-lavpriskæden BASALT. Alt sammen i et år, der udbyggede Salling Groups position som markedsleder i Danmark, og hvor koncernen færdiggjorde den omfattende konvertering på det polske vækstmarked efter opkøbet af 300 butikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum