NordicBet

Bendtner gør comeback på landsholdet i 2017

Del

Med skiftet til Rosenborg er der lagt op til et hurtigt landsholdscomeback for Nicklas Bendtner. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet.

Det danske landshold sukker efter en skarp angriber. Og noget tyder på, at der er håb forude. Med Nicklas Bendtners skifte til Rosenborg er døren nemlig åbnet for et comeback i den rød-hvide trøje. Sådan lyder konklusionen, hvis man konsulterer NordicBet.

Spilleselskabet betaler blot pengene 1,60 gange igen, hvis Bendtner udtages til den danske landsholdstrup i løbet af 2017.

”Hvis Nicklas Bendtner opnår blot moderat succes i Rosenborg, så får Åge Hareide meget svært ved at ignorere ham. En Bendtner i topform vil kunne tilføre landsholdet et enormt løft. Faktisk vil vi ikke blive overraskede, hvis Bendtner allerede er i truppen, når Danmark i starten af juni møder Tyskland og Kasakhstan”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og tilføjer:

”Bendtner har dog haft svært ved at holde sig fri af skader de seneste år. Det er en klar risikofaktor, som vi også har taget højde for i vores odds.” Danmark møder Tyskland i en venskabskamp 6. juni, inden man rejser til Kasakhstan for at spille EM-kvalifikationskamp 10. juni. I efteråret venter fire kvalifikationskampe mod henholdsvis Polen, Armenien, Montenegro og Rumænien.

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til det danske landshold i 2017?

JA                                1,60

NEJ                              2,25

Find spillet på www.nordicbet.dk under Specielle Markeder – Danske Specials

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Mail: thomas.holm@betssongroup.com
Telefon: 26 77 85 66

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum