Bellevue Teatret

Bellevue Teatret Åbner 2021 med De Største Stjerner

Del

Når Bellevue Teatret åbner op igen efter nedlukningen er det med verdensdramatikken Frk. Julie. De intense prøver op til premieren går i gang i januar, med planlagt premiere 4. februar.

Stjerner i alle roller - Rollerne er byttet om.

Det er skuespilleren Thure Lindhardts instruktørdebut. Han instruerer Sonja Richter som Frk. Julie og intet mindre end den danske balletstjerne Alban Lendorf, der debutterer i sin allerførste skuespillerrolle som Jean. Det bliver altså en vaskeægte skuespillerdebut! Den berømte køkkenpigerolle Kristin spilles af Sara Hjort Ditlevsen som i øvrigt selv har spillet Frk Julie på Aarhus Teater i 2015 - i Julie rollen.

Frk. Julie er allerede inden premieren eftertragtet blandt teatre og teaterforeninger rundt i landet. Forestillingen er på danmarksturné på hele 20 spillesteder i foråret 2022, blandt andet på Odense Teater, Randers Teater og i Aarhus.

Forestillingen har været undervejs i et stykke tid: I november var der prøvevisninger og testpublikum til eksklusive, offentligt-tilgængelige visninger af dele af stykket. Det præsenterede en unik mulighed for at opleve dele af stykket på tæt hold.

Grænser bliver krydset og en ny musikkulisse er under udvikling. En musikkulisse, hvor dans og skuespil blander sig i et intenst og erotisk ultimativt møde i køkkenet på Godset. En musikkulisse, hvor Andreas Bernitt spiller sit eget, gennemkomponerede musik på scenen. 

Et ultraspændende cast i en nyfortolkning af Strindbergs verdensklassiker. Stykket blev skrevet under et af Strindbergs mange ophold i Danmark, og uropført i København i 1888, inden verden tog fornemt imod dramatikken.  • Frk. Julie får premiere på Bellevue Teatret d. 4. februar.
  • Sonja Richter, Alban Lendorf og Sara Hjort Ditlevsen instrueres af Thure Lindhardt.
  • Forestillingen har været længe undervejs - Med prøvevisninger og testpublikum til dele af forestillingen.
  • Ny musikkulisse: Andreas Bernitt spiller violin på scenen.Kontakt direktør: Pia Jette Hansen for yderligere info samt interview-aftaler.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Bellevue Teatret

Bellevue Teatret
Strandvejen 451
2930 Klampenborg

25119839https://www.bellevueteatret.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum