Bellagroup A/S

Bellagroup henter bureaudirektør til at stå i spidsen for marketing

Del

Louise Knox Martin tiltræder som ny Group Marketing Director i Bellagroup. Her skal hun videreudvikle den kommercielle motor bag fortællingen om arbejdet med at skabe fremtidens bæredygtige platform for hospitality på tværs af gruppens hoteller og venues i København.

Louise Knox Martin er ny Group Marketing Director i Bellagroup. Foto: PR
Louise Knox Martin er ny Group Marketing Director i Bellagroup. Foto: PR

Efter 15 år på bureausiden med en projektbaseret tilgang til en bred vifte af kunder og brands, skifter tidligere Executive Director i mediebureauet dentsu X, Louise Knox Martin, nu til virksomhedssiden som ny Group Marketing Director i Bellagroup. Gruppen tæller Bella Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen Marriott Hotel og AC Hotel Bella Sky inkl. skybar-restauranten Sukaiba, samt egne eventformater som Bogforum. 

”Louise er den helt rette til at bygge videre på den nye retning, vi har udstukket for Bellagroup,” siger CEO, Christian Folden Lund, og uddyber:  

”Vores mission om at blive endnu bedre til at udnytte synergierne mellem venues og hoteller er ikke kun et spørgsmål om drift, men også om den samlede fortælling, vi går til markedet med. En fortælling om hospitality i bred forstand, der med internationalt format er med til at sætte København på verdenskortet som en uundgåelig destination både for privatturisme og de største erhvervsarrangementer.” 

Det menneskelige perspektiv driver marketinggejsten 

Fra sit professionelle virke i dentsu X og inden da bureauer som MediaCom, PHD og MediaEdge, bringer Louise Knox Martin en imponerende marketingfaglighed med sig til Bellagroup. I det nye job får hun bl.a. mulighed for at sætte sin ekspertise inden for datadrevene marketingstrategier, kampagneperformance, analyse, branding og kommunikation i spil i en kompleks organisation. En organisation, der ifølge Louise selv dog har én særlig ting som grundlæggende fællesnævner:  

”Hospitality handler i sidste ende om at anlægge et menneskeligt perspektiv på alt, hvad man foretager sig. At man byder andre indenfor for a living og derved må blotte, hvem man selv er, og hvad man står for. Det gør Bellagroup i høj grad i måden, virksomheden markerer sig på - både hvad angår service og det ambitiøse arbejde med bæredygtighed,” siger Louise Knox Martin, og slutter:  
 
”Når først man har prøvet at gæste Bellagroups hoteller eller Bella Center, så ved man, at det er steder, man kan fortabe sig i og føler sig godt budt velkommen. Det er en drøm at kunne arbejde med den følelse i et marketingperspektiv, så jeg kan kun sige, at jeg føler, jeg har skudt papegøjen.” 

Louise Knox Martin triltræder som Group Marketing Director i Bellagroup d. 15. september 2022. 

 

Blå bog: Louise Knox Martin 

  • 40 år 

  • Bosat i Hørsholm med sine to børn 

  • Kommer fra stillingen som kontaktdirektør/Executive Director i mediebureauet dentsu X 

  • Har tidligere arbejdet som Client Service Director i mediebureaut MediaCom og PHD m.fl.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Louise Knox Martin er ny Group Marketing Director i Bellagroup. Foto: PR
Louise Knox Martin er ny Group Marketing Director i Bellagroup. Foto: PR
Download

Information om Bellagroup A/S

Bellagroup A/S
Bellagroup A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://bellagroup.dk/

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres- og mødedestinationen Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tællerbl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og LEGO World.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Får sin ilddåb til Bogforum: Profil fra forlags- og rejsebranchen skal styrke arbejdet med egne events i Bellagroup3.11.2022 09:27:16 CET | Pressemeddelelse

Bella Arena og Bella Center lægger ikke blot hus til kongresser fra ind- og udland, men er også selv med til at udvikle og drive en række toneangivende signaturevents. Som ny kvinde i front skal Nicole Bellaiche nu sætte årtiers salgs- og marketingerfaring i spil i arbejdet med at styrke eksisterende formater og udvikle nye i forretningsområdet med det nyslåede navn, ’Bella Presents:’

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum