BC Hospitality Group A/S

Bella Center Copenhagen bliver covid-19 vaccinecenter.

Del

Skandinaviens største kongres- og eventcenter, Bella Center Copenhagen, er blandt de fem lokationer som Region Hovedstaden har valgt som vaccinationscentre når vaccinen rulles ud til regionens borgere.

Fra begyndelsen af det nye år kan man, som borger i Region Hovedstaden, alle ugens syv dage tage til Bella Center Copenhagen i Ørestad, når vaccinen mod covid-19 tilbydes.

Christian Folden Lund, Interim CEO BC Hospitality Group siger: “Vi driver Skandinaviens største kongres- og eventcenter, vi har pladsen og ikke mindst logistikken. Vi har mange års erfaring i afvikling og håndtering af alle typer aktiviteter, og vi er meget glade for at Region Hovedstaden har valgt os som lokation for et af de fem vaccinecentre.”

Michael Langgard Nielsen, Vicedirektør Center for Ejendomme hos Region Hovedstaden tilføjer: ”Vi værdsætter den positive og hurtige respons fra Bella Center. Vi er også helt klar over at, det at lægge hus til et vaccinecenter, ikke hører under normale forretningsområder. Vi sætter stor pris på at være taget så godt i mod, især når vi skal arbejde sammen mange måneder frem.”

”Det er jo ingen hemmelighed at vi har været meget hårdt ramt af rejserestriktioner og forsamlingsloft. Det bliver derfor med ekstra stor interesse at følge vaccinationsprocessen helt tæt på. Nu skal vi i gang med forberedelserne, og så glæder vi os til at lægge hus til så vigtig en aktivitet - til at være en del af løsningen” slutter Christian Folden Lund.

Bella Center Copenhagen råder over 121.000 kvadratmeter haller og udvider kapaciteten med yderligere 14.000 kvadratmeter når den nyopførte hal og udvidelse åbner i april 2021.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef - BC Hospitality Group A/S, Karen Østerbye, kars@bchg.dk / 81884843

Billeder

Information om BC Hospitality Group A/S

BC Hospitality Group A/S
BC Hospitality Group A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://www.bchospitalitygroup.dk/

Om BC Hospitality Group

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter, med plads til over 30.000 personer, og består af: Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House.
 

BC Hospitality Group har et stort og vigtigt byggeri i gang: En massiv udvidelse af Bella Center Copenhagen, med opførelsen af en ny kongreshal og i alt 14.000 nye m2, som forventes færdigt i første halvdel af 2021.

Følg pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

BCHG Future Job Fair - jobmesse for BC Hospitality Groups opsagte medarbejdere.19.9.2020 09:00:52 CESTPressemeddelelse

BC Hospitality Group har stablet en intern jobmesse på benene med det ene formål at hjælpe de mange medarbejdere, som er opsagt som konsekvens af coronakrisen, videre bedst muligt. Det er mandag 21.9.2020 fra kl. 9.00 – 14:30 i Bella Center Copenhagen og Cecilia Lonning-Skovgaard, borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommunes holder åbningstale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum