Business Wire

BEKO

Del

Beko: Fritiden er truet af den moderne livsstil

Med stigende travlhed i dagligdagen bliver fritiden kortere, og den vigtige legetid er truet. Næsten én ud af tre (30 %) voksne har mindre end 10 timers fritid om ugen, og 36 % har mindre end to timer

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20170328006069/da/

Rapporten om knaphed på fritid i verden, en rundspørge blandt 10.100 mennesker i 22 lande, identificerer tendenser på fritidsområdet. Bag rundspørgen står varemærket Beko, der er førende inden for husholdningsapparater.

Børnenes tid til leg påvirkes af forældrenes travle hverdag, hvor 40 % af forældrene indrømmer, at de ikke har været ude at lege med deres barn i det forløbne år. Børn har tre timer mindre fritid (21 timer) pr. uge i forhold til deres forældres generation (24 timer).

Svimlende 70 % rangerer ikke sportsudøvelse eller at gå til gymnastik/motionere som en af deres foretrukne fritidsaktiviteter, og næsten  en tredjedel (30 %) af de adspurgte indrømmer, at de aldrig motionerer.

Andre vigtige resultater:

  • På verdensplan har den enkelte en gennemsnitlig ugentlig fritid på mindre end 21 timer
  • Inden for retsvæsenet leges der mindst, idet næsten halvdelen (47 %) af juristerne har under to timers fritid pr. dag, mens hver fjerde (25 %) har mindre end én time
  • Kvinder (19 timer) har tre timer mindre fritid pr. uge i forhold til mænd (22 timer)
  • De 22-årige er den aldersgruppe, hvor det er mest sandsynligt, at aftenens fritidsplaner aflyses på grund af arbejde (42 %)
  • De 38-årige er de mest fritidshungrende, hvor næsten to tredjedele (63 %) hellere vil holde fri end tjene penge
  • Tid sammen med familien er blevet vigtigere med to ud af tre (64 %), der vælger dette som deres foretrukne aktivitet, efterfulgt af afslapning hjemme (62 %) og socialt samvær med venner (46 %)
  • Danmark er det mest legesyge land blandt de undersøgte med mere end 33 timers fritid pr. person pr. uge, mens Bolivia er det mindst legesyge med mindre end 12 timer

Zeynep Özbil, Beko-koncernens kommunikationschef, siger: "Rapporten om knaphed på fritid i verden er en vægtig kilde til belysning af, hvordan det moderne liv former vores velbefindende og viser tydeligt manglen på tid til at lege. Rapporten viser, at mennesker lever travle liv, der ofte er ringe planlagt, hvilket har en afgørende negativ betydning for fritiden. Hos Beko taler vi som Officiel partner i leg . Vi forstår folks daglige behov og leverer fornuftige og tidsbesparende løsninger, så de bare kan nyde deres uforudsigelige, travle hverdag. Vi håber, at resultaterne af rundspørgen vil minde os om, at vi er nødt til at 'lege' for at få mest ud af livet."

Rapporten indgår i Bekos kampagne benævnt Officiel partner i leg . Som Premium Partner hos FC Barcelona bygger Bekos kampagne på klubbens kompetente og direkte fodboldstil, hvor spillet nydes frit på og uden for banen – en spillestil, der er indbegrebet af ægte fodboldånd. Som brand støtter Beko mennesker i deres travle tilværelse ved at give dem mere frihed og tid til at 'lege' hver dag.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Will Mitchell
+44(0)2031286798
Will.Mitchell@synergy.global

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com