Frederikshavn Kommune

Befolkningstal stiger: Der bliver flere borgere i Frederikshavn Kommune

Del

Der er 235 flere borgere bosat i kommunen. Det viser nye tal fra KMD

Antallet af indvandrede er pr. august 2016 igen større end antallet af udvandrede. Det samlede befolkningstal i Frederikshavn Kommune er nu på 60.487. Antallet af indvandrede til kommunen har været støt stigende de seneste fem år. Det skyldes blandt andet, at et større antal borgere fra Rumænien og Polen flytter til kommunen og bosætter sig i forbindelse med efterspørgslen på arbejdskraft i hele den maritime branche. Frederikshavn Kommune har ansat en bosætningskonsulent, der arbejder på at fastholde virksomhedernes nøglemedarbejdere og hjælpe med kontakten til de såkaldte ægtefællejob, så arbejdskraften skifter fra at pendle ind i kommunen, til at hele familier flytter hertil og bosætter sig i fx Skagen, hvor store virksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft.

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Jobopslag: Webredaktør til Frederikshavn Kommune3.4.2018 10:37pressemeddelelse

Vi går snart i luften med en ny hjemmeside. Vi synes selv, den er rigtig god, fordi den fortæller, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi ønsker os, at borgerne tager godt imod siden og bliver glade for den – det er derfor, vi har lavet den. Vores ambition er, at borgere, virksomheder, foreninger og tilflyttere oplever frederikshavn.dk på en nem, imødekommende og direkte facon, så den opfylder deres behov for service og information.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum