HurtigMums.dk

Bedste non-stick pande i Danmark kåret af HurtigMums.dk

Del

Online-madmagasinet Hurtigmums.dk har kåret den bedste non-stick stegepande i Danmark. Valget faldt hurtigt på ONYX Hybrid Non-stick på grund af det særlige, patenterede hexagon-mønster og den PFOA-fri non-stick overflade. Samt muligheden for at kunne bruge metalredskaber på non-stick overfladen, og frit valg af varmekilde – også induktion – på grund af en særlig trelags metalstruktur i panden.

Bedste non-stick pande i Danmark
Bedste non-stick pande i Danmark

Non-stick stegepander har været på markedet i mange år. Problemet har bare været, at tidligere tiders non-stick overfladebehandling ikke var specielt ridse- og skrabefast. Derfor kunne du ikke bruge metalredskaber på non-stick panderne.

Samtidig er der mange non-stick pander, der ikke kan bruges på induktionskomfurer, fordi panden ikke er magnetisk. Det begrænser dine valgmuligheder, næste gang du skal have nyt komfur eller ny kogeplade, hvis du har en non-stick pande, som du er glad for.

Ny teknologi gentænker non-stick konceptet

Derfor har redaktionen hos online-madmagasinet Hurtigmums.dk længe været på jagt efter et mere moderne og opgraderet bud på non-stick stegepander. Med over 25.000 daglige besøgende er de over årene blevet mange danskeres foretrukne inspirationskilde, når der skal mad på bordet. Og købes nye køkkenredskaber.

Her faldt redaktionen ret hurtigt over en helt ny type non-stick pande på det danske marked, som på mange måder har gentænkt hele non-stick konceptet. Samtidig anvender panden en unik kombination af metallag, som dels sikrer, at panden kan bruges på alle komfurtyper, og dels sørger for en jævn fordeling af varmen over hele pandens stegeareal.

ONYX Hybrid Non-stick stegepande

Panden hedder ONYX Hybrid Non-stick, og anvender en PFOA-fri non-stick belægning med et helt unikt – og i øvrigt patenteret – hexagon-formet mønster på overfladen. Det er lavet med lasergravering, og opdeler pandens overflade i dale med non-stick og toppe af råt rustfrit stål

Ståltoppene giver dels en flot stegeskorpe, og dels sikrer de pandens non-stick belægning mod ridser og skrabeskader fra metalredskaber.

Tre metallag

Onyx Hybrid Non-stick stegepanden er opbygget af tre individuelle metallag. Nederst sørger et magnetisk lag rustfrit stål for, at panden også kan bruges på induktionskogeplader.

Midterst ligger der et lag aluminium. Det sikrer, at varmen fordeles jævnt over hele pandens stegeflade. Derved får det, der bliver stegt på panden, en ensartet varme på hele den del af overfalde, som ligger ned mod panden. Det giver samtidig en ensartet stegeskorpe på hele overfladen.

Øverst er der så det lag rustfrit stål, som er med til at skabe det laserindgraverede mønster på pandens overfalde. Det er det mønster, der er årsagen til, at ONYX har kaldt serien for Hybrid. For den giver det bedste fra to verdener, nemlig både non-stick effekten og en holdbarhed, der gør det muligt også at bruge panden i et professionelt køkken.

Danmarks bedste non-stick pande fås i flere størrelser

ONYX Hybrid Non-stick panden fås i størrelser fra 24 og helt op til 30 cm i diameter, ligesom du både kan få en sauterpande og wok med den særlige Hybrid Non-stick effekt.

Så uanset hvilken størrelse eller type pande, du har brug for, kan du få en ONYX Hybrid Non-stick pande der passer til dit køkken og dit behov for effektive køkkenredskaber.

Se undersøgelsen hos HurtigMums.dk her og se ONYX Hybrid Non-stick panden her.

Kontakter

Laust Kehlet
Email: kontakt@hurtigmums.dk

Billeder

Bedste non-stick pande i Danmark
Bedste non-stick pande i Danmark
Download

Information om HurtigMums.dk

HurtigMums.dk
HurtigMums.dk
Vesterbrogade 20, 3.th.
1620 Kbh V

https://www.hurtigmums.dk/