Varde Kommune

Bedste måling nogensinde: Varde er Danmarks ottende mest erhvervsvenlige kommune

Del

Varde Kommune springer til en ottendeplads i Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse. Det er en historisk høj placering og en fremgang på 38 pladser siden 2019.

ERHVERV

Ingen jysk kommune har forbedret erhvervsvenligheden mere end Varde Kommune det seneste år ifølge Dansk Industris netop offentliggjorte erhvervsklimaundersøgelse.

Fremgangen til ottendepladsen skal blandt andet tilskrives topplaceringer i flere af undersøgelsens underkategorier:

  • Brugen af private leverandører bliver rangeret som landets bedste. Kategorien dækker blandt andet over kvaliteten af udbudsprocesser.
  • Folkeskolernes samarbejde med virksomhederne bliver vurderet som landets bedste på grund af virksomhedsrelevant undervisning og brugen af virksomhedsbesøg.
  • I kategorien ”Information og dialog med kommunen” ligger Varde Kommune nummer fire. Det skyldes især en positiv vurdering af dialogen mellem virksomheder, politikere og kommunens embedsmænd.
  • I kategorien "Kommunens indsats for at opfylde virksomhedernes behov for kvalificerede medarbejdere" er Varde Kommune gået 47 pladser frem til en placering som nummer 7.

Hele undersøgelsen kan ses her: http://di.dk/le.

 

CITATER
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:

”For mig har det altid været et mål, at Varde Kommune skal være i top 10, fordi vores udvikling er afhængig af, at virksomheder har de rette betingelser for vækst. Derfor er denne historiske placering som nummer otte meget vigtig. Det lover godt for fremtiden i Varde Kommune.”

”En førsteplads i samarbejdet mellem folkeskoler og virksomheder viser, at vi er lykkedes med vores satsning med at bringe de to parter tættere på hinanden. Det betyder, at virksomhederne i vores kommune finde den kvalificerede arbejdskraft, de har brug for.”

”Varde Kommune er landets bedste til at samarbejde med private leverandører. Det samarbejde er fundamentet for både service og udvikling i vores kommune. De private leverandører er vigtige for kommunen, men undersøgelsen viser også, at virksomhederne er tilfredse med samarbejdet.”

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum