Region Hovedstaden

Bedre mulighed for akut tandlægehjælp på Bornholm i sommerferien

Del

Bornholmerne og sommergæster på solskinsøen kan se frem til bedre adgang til akut tandlægehjælp i sommerferien. Region Hovedstaden og Region Hovedstadens Tandlægeforening har netop indgået en aftale om at udvide tandlægevagten på Bornholm i sommerugerne 29, 30 og 31, hvor antallet af gæster på øen giver et øget pres på øens tandlæger og på tandlægevagten på Bornholm.

Tandpine kan hurtigt lægge en dæmper på ferieglæden på solskinsøen. Region Hovedstaden og Region Hovedstadens Tandlægeforening har derfor indgået en aftale om at udvide tandlægevagten i sommerferien, så man kan få akut tandbehandling i hverdagene efter kl. 16, når øens praktiserende tandlæger lukker. Tandlægevagten har derudover åbent i weekenderne.

”Det er rigtigt ærgerligt at få ødelagt sommeren af tandpine, så jeg er meget tilfreds med, at vi sammen med Region Hovedstadens Tandlægeforening har udvidet tandlægevagtens åbningstider,” siger næstformand i Udvalget for det Nære og Sammenhængende Sundhedsvæsen Carsten Scheibye (V).

Sommer-tandlægevagten vil holde til i en af tandlæge Camilla Ulrichs klinikker, hvor der er reception til at klare bookning og betaling. 

”Det er fantastisk, at det er lykkedes at få stablet dette pilotprojekt på benene i god dialog med Region H, sådan at vi kan hjælpe bornholmerne og turisterne i den mest intense del af sommerperioden,” siger formand for bestyrelsen i Region Hovedstadens Tandlægeforening, Peter Østergaard.

Den øgede bemanding sker med erfarne tandlæger fra Sjælland til akut-tandlægeordningen på Bornholm, der også skal indgå i en evaluering af behovet for den eksisterende tandlægevagt.

Aftalen gælder i første omgang i ugerne 29, 30 og 31. Vagtordningen vil have til huse hos tandlægen.dk i Rønne, og man kan komme i kontakt med vagten på telefonnummeret 21 17 41 47.

Tandlægevagten kan hjælpe med akut opstået tandpine og udføre mindre behandlinger.

Åbningstider i Tandlægevagten på Bornholm

  • Lørdag, søn- og helligdage: Tidsbestilling mellem kl. 10.00 og 10.30
  • Hverdage i uge 29, 30 og 31: Tidsbestilling mellem kl. 8-11 og 14-15.30 med mulighed behandling frem til kl. 18.
  • Telefonnummer: 21 17 41 47
  • Adresse til fremmøde: Christians Pl. 7, 3700 Rønne

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum