TALNTCAST.io

BEDRE KANDIDATER? SKROT ANSØGNINGER OG CV

Del

Bedre kandidater og mere diversitet hvis virksomhederne skrotter ansøgninger og cv. Sådan lyder det klare budskab fra den danske jobportal, Talntcast.io, som launcher idag.

Hvert år sender vi danskere flere millioner ansøgninger og cv’er i jagten på det næste drømmejob, men det er et historisk levn, som ikke blot er ressourcetungt, men også voldsomt fejlbehæftet, fortæller stifter og direktør af Talntcast.io, Simon Kaczmarek. Som tidligere headhunter og HR Direktør står Simon Kaczmarek bag udviklingen af den nye jobportal, som overflødiggør brugen af ansøgninger og CV’er, som vi kender dem.

- De klassiske ansøgninger og cv’er er et historisk levn fra en analog tid, som i dagens digitaliserede Danmark kræver uforholdsmæssigt mange ressourcer at håndtere. Langt de fleste virksomheder bruger en rekrutteringsproces, der blev taget i brug for 150 år siden, og det stopper virksomhederne fra at få de bedst egnede kandidater til en given rolle. Samtidig er bestyrelser og direktioner frustrerede over, at man ikke formår at få diversitet ind på alle niveauer i virksomhederne. Der har vi løsningen til en digitaliseret proces, der på en og samme tid effektiviserer processer, frigiver ressourcer og samtidig sikre at køn, alder og etnicitet, ikke bliver en afgørende faktor i rekrutteringsprocessen.

Virksomheder som SignOn Recruitment, Supporters og INPAY har allerede taget produktet til sig. Hos INPAY fortæller Director of People & Culture, Jacob Holm-Kinze, hvorfor man nu tager et opgør med den klassiske rekrutteringsmodel.

- Traditionelt set har vi gjort som alle andre og slået en jobannonce op, og derefter brugt en masse ressourcer på at gennemgå ansøgninger og cv. Med Talntcast kan vi fra start screene ansøgere digitalt og matche med de rette kandidater. Man kan afdække specifikke færdigheder, som rollen kræver, og gøre det hele uden påvirkning af køn, alder eller etnicitet. For færre ressourcer har vi fået et langt mere kvalificeret kandidatfelt end den klassiske rekrutteringsmodel.

Selve Talntcast-løsningen går i simpelhed ud på at ansøgere i stedet for en klassisk ansøgning og et cv, bliver mødt af en digitaliseret ansøgningsproces med fokus på adfærd og færdigheder. Disse afdækkes ved en kombination af selvevaluering, adfærdsanalyse og en case-opgave, som tager udgangspunkt i virksomhedens og rollens udfordringer og muligheder.

- Jeg har selv siddet som HR Direktør i danske virksomheder og ved derfor hvor ressourcetungt det er at løfte den klassiske rekrutteringsmodel. En digital rekruttering med fokus på reelle færdigheder giver store muligheder for såvel små som store virksomheder, da det er skalerbart. Talentfulde medarbejdere er det reelle råstof i enhver virksomhed, men for at få de rette talenter ombord, så kræver det at vi bliver meget mere struktureret omkring adfærd og færdigheder og distancerer os fra elementer som slører billedet. Det er på tide at gøre op med en forældet proces, afslutter Simon Kaczmarek.

Du kan læse mere om Talntcast her [https://talntcast.io].
For yderligere spørgsmål, så kontakt Simon Kaczmarek på telefon 31772026 eller på mail simon@talntcast.com

Founders Video

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Links

Information om TALNTCAST.io

TALNTCAST.io
Birkedalen 5
2960 Rungsted Kyst

https://talntcast.io
En jobportal, som går i simpelhed ud på at ansøgere i stedet for en klassisk ansøgning og et cv, bliver mødt af en digitaliseret ansøgningsproces med fokus på adfærd og færdigheder. Disse afdækkes ved en kombination af selvevaluering, adfærdsanalyse og en case-opgave, som tager udgangspunkt i virksomhedens og rollens udfordringer og muligheder. En digitaliseret proces, der på en og samme tid effektiviserer processer, frigiver ressourcer og samtidig sikre at køn, alder og etnicitet, ikke bliver en afgørende faktor i rekrutteringsprocessen. Kontakt person Simon Kaczmarek +45 3177 2026

Følg pressemeddelelser fra TALNTCAST.io

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.