Bedre forhold for psykisk syge i København

Del

Bedre forhold for psykisk syge i København. Det er en del af den budgetaftale for næste år, som et flertal i Københavns Borgerrepræsentation blev enige om i dag.

- Vi får blandt andet flere botilbudspladser og bedre uddannelse af vores medarbejdere. Det bliver til gavn for vores psykisk sårbare medborgere. Det er jeg utrolig stolt over, at vi i København har valgt prioritere, siger socialborgmester Jesper Christensen.

Næste år tilføres der ekstra 68,9 millioner kroner til service på området. Samtidig løftes anlægsområdet med 109,9 millioner kroner.

-   Vi har brug for øget specialisering i socialpsykiatrien. Jeg er glad for, at et stort flertal i Borgerrepræsentationen vil være med til at styrke det her område, siger Jesper Christensen.

De ekstra penge går blandt andet til:

  • 47 nye botilbudspladser til borgere med sindslidelser.
  • renoveringer og modernisering af eksisterende tilbud – blandt andet Stubberupgård.
  • uddannelsesløft af medarbejdere.
  • flere pædagoger og sygeplejersker på tre socialpsykiatriske botilbud.
  • at målrette et botilbud til unge.

Information om Københavns Kommune Socialforvaltningen

Københavns Kommune SocialforvaltningenFølg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Socialforvaltningen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Socialforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum