Ishøj Kommune

Bedre forhold for børnefamilierne på biblioteket

Del

Huleagtige sofaer, bløde puffer og flere computere. Ishøj Bibliotek har givet børnebiblioteket en gedigen make-over

Ishøj Bibliotek har fået nye møbler på børnebiblioteket.
Ishøj Bibliotek har fået nye møbler på børnebiblioteket.

Den nye indretning af børnebiblioteket på Ishøj Bibliotek er ikke til at overse, og de besøgende har allerede taget den nye indretning til sig.

Biblioteket har investeret i praktiske og komfortable møbler med flere nye siddepladser samt nye bogkrybber til billedbøgerne, som nu står inddelt i emner for at give et mere overskueligt overblik. På den måde er det for eksempel lettere at finde frem til for eksempel klassikerne, bøger om følelser eller bøger, der er gode til sprogstimulering. Derudover har biblioteket installeret seks nye computere forbeholdt børn, som allerede bliver brugt flittigt.

”Vi kan allerede se, at den nye indretning har gjort en masse positive ting. Med de nye siddepladser, er der plads til mange flere børn på samme tid, og det kan vi allerede se bliver værdsat. De seks nye børnecomputere er også enormt populære, og børnene hygger sig rigtig meget med hinanden, mens de spiller,” fortæller børnebibliotekar på Ishøj Bibliotek, Anne Cauchi.  

Endnu lidt vej igen

Selvom børnebiblioteket har fået en ordentlig tur, er der stadig lidt vej igen, før det hele er på plads.

”Vi er nået rigtig langt, men der er stadig lidt vej igen, før børnebiblioteket er helt, som vi gerne vil have det. Vi mangler blandt andet noget nyt legetøj og vægudsmykning, men alt i alt er vi rigtig glade for den nye indretning,” afslutter Anne Cauchi.  

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder på Ishøj Bibliotek, lilla@ishoj.dk

Billeder

Ishøj Bibliotek har fået nye møbler på børnebiblioteket.
Ishøj Bibliotek har fået nye møbler på børnebiblioteket.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum