Aabenraa Kommune

Beboere på sociale botilbud i Aabenraa Kommune bliver vaccineret 8. marts

Del

Mandag 8. marts vil alle beboere på Aabenraa Kommunes sociale botilbud, der har takket ja til COVID-19-vaccinen, blive vaccineret. Vaccinationen udføres af en læge og vil foregå på botilbud.

Beboere på 17 kommunale botilbud i Aabenraa Kommune samt et privat botilbud får mandag 8. marts COVID-19-vaccinen. Alle beboere, som har takket ja til vaccinen, modtager den denne dag. En praktiserende læge foretager vaccinationen. De vaccinerede beboere vil være under rutinemæssig observation for allergiske reaktioner. Personalet vil bistå, således at beboere oplever, at der er kendte ansigter og trygge forhold.

- Beboerne på de sociale botilbud har gennemgået en meget hård tid det seneste år. I en tid med manglende besøg, stramme restriktioner og ekstra påpasselighed er jeg oprigtigt glad for, at det nu endelig er blevet tid til vaccination på botilbuddene. Det er et enormt skridt på vej mod den hverdag, som jeg ved, at beboerne savner, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Selvom der nu vaccineres på botilbuddene, så vil der fortsat være besøgsrestriktioner og gældende retningslinjer, som de pårørende skal sætte sig ind i og efterleve. Det er fortsat nødvendigt, at vi passer på hinanden.

I alt bliver cirka 200 beboere på sociale botilbud i Aabenraa Kommune vaccineret mandag 8. marts.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum