BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO’s Indlevelsesdonation 2018 går til Julemærkefonden

Del

Den 13. marts overrakte BDO sin årlige Indlevelsesdonation til Julemærkefonden. Overrækkelsen fandt sted på julemærkehjemmet i Hobro, og BDO’s Indlevelsesdonation løb i år op i 153.500 kr. Indlevelsesdonationen er dels midler, der er indsamlet blandt BDO’s medarbejdere og dels et beløb doneret af rådgivnings- og revisionsvirksomheden.

Fra venstre: Manager, cand.merc.aud., Lars Lisberg, BDO i Hobro - Søren Ravn Jensen, direktør Julemærkefonden - Stig Holst Hartwig, adm. direktør, BDO.
Fra venstre: Manager, cand.merc.aud., Lars Lisberg, BDO i Hobro - Søren Ravn Jensen, direktør Julemærkefonden - Stig Holst Hartwig, adm. direktør, BDO.

Adm. direktør Stig Holst Hartwig, BDO, der havde fornøjelsen af at overrække donationen til direktør Søren Ravn Jensen fra Julemærkefonden, fortæller:

”At medarbejdernes valg ift. årets Indlevelsesdonation faldt på Julemærkefonden stemmer rigtig godt overens med, at vi i BDO har et mantra, som vi handler efter - det hedder ’Indlevelse skaber udvikling’. Vi ved, at det arbejde, som Julemærkefonden udfører for at hjælpe børn med trivselsproblemer, er særdeles værdifuldt. Det vil vi gerne støtte op om fra BDO’s side.”

Hjælp der varer ved

Og donationen fra Rådgivnings- og revisionsvirksomheden bliver modtaget med stor taknemmelighed. Direktør Søren Ravn Jensen fra Julemærkefonden fortæller: ”Vi er dybt taknemmelige for BDO’s Indlevelsesdonation. Julemærkefondens indtægter fra salg af julemærker er blevet halveret de sidste 15 år, fordi så få sender traditionel brevpost. Derfor har fonden brug for andre former for indtægter, så der er tilstrækkeligt med midler til årligt at hjælpe 1000 børn gennem et ophold på ét af de fem julemærkehjem i Danmark.”

”Vi har mere end 600 børn på venteliste og ventetid på omkring et år,” siger Søren Ravn Jensen. ”Det er kun 7,9 procent af vores indtægter, som vi modtager fra offentlige midler. Vi skal hele tiden tænke nyt for at sikre hjælpen til børnene. Heldigvis har vi såvel private som fonde og virksomheder, der betænker os. 22.000 faste støtter og en brede vifte af indsatser i form af events, indsamlinger og andre aktiviteter, der har godgørenhed som formål, sørger for at vi kan få Julemærkehjemmene til at løbe rundt. ”

Det koster 67.000 pr. barn for et 10 ugers ophold på et julemærkehjem - I den kontekst er de 70 kr. som et ark julemærker koster ikke så mange penge, men salget af de små mærker løb alligevel op i 11,8 mio. kr. henover julen 2017. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er protektor for Julemærkefonden

Julemærket - En stolt dansk tradition siden 1904

I 1903 fik postekspedient – og senere postmester – Einar Holbøll en god idé. Med frivillig ekstraporto på jule- og nytårsposten kunne man samle ind og støtte syge og trængende børn. Året efter kom verdens første Julemærke i handlen, og det har i 100 år været grundlaget for oprettelse og drift af Julemærkehjem i Danmark. I starten var det børn, der var ofre for den frygtede sygdom tuberkulose, som blev hjulpet af Julemærkefonden. Sidenhen har børn med trivselsproblemer fået hjælp, et pusterum fra hverdagen og fornyet livsmod via Julemærkefondens store arbejde.

Om BDO’s Indlevelsesdonation

Hvert år uddeles BDO’s Indlevelsesdonation til et velgørende formål. Velgørenhedsprojektet, som støttes, skal være landsdækkende og uden politiske eller religiøse agendaer. Det er medarbejderne i BDO, der via en afstemning beslutter, hvilket formål der skal støttes. I 2017 var det Børnecancerfonden, som fik gavn af donationen.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Fra venstre: Manager, cand.merc.aud., Lars Lisberg, BDO i Hobro - Søren Ravn Jensen, direktør Julemærkefonden - Stig Holst Hartwig, adm. direktør, BDO.
Fra venstre: Manager, cand.merc.aud., Lars Lisberg, BDO i Hobro - Søren Ravn Jensen, direktør Julemærkefonden - Stig Holst Hartwig, adm. direktør, BDO.
Download

Information om BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C

89 30 78 00https://www.bdo.dk/

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har ca. 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande.

Følg pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO etablerer Danmarks største og førende afdeling for toldrådgivning – Toldkonsulenterne I/S bliver en del af BDO23.10.2019 08:35:03 CESTPressemeddelelse

Rådgivningsvirksomheden Toldkonsulenterne I/S bliver pr. 1. januar 2020 lagt sammen med det landsdækkende rådgivnings- og revisionshus BDO. Det sker som følge af, at begge virksomheder ser et stort potentiale i at forene rådgivningskræfterne på toldområdet. Sammenlægningen betyder samtidig, at BDO’s toldafdeling bliver Danmarks største og førende inden for toldrådgivning.

SMV’erne viser fremgang såvel i omsætning som i overskud for tredje år i træk4.7.2019 11:04:32 CESTPressemeddelelse

Årets SMV Barometer, der er én af de mest omfattende analyser af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i Danmark, viser, at SMV’erne i gennemsnit hævede deres omsætning med 3,2 % i 2018. Det er lidt mindre end i 2017, hvor omsætningen voksede med 5,6 %, men stigningen er helt på linje med, hvad landets største virksomheder præsterede i 2018. SMV’ernes overskud – forstået som deres resultat af primær drift – steg i 2018 i gennemsnit med 4,0 %. Det er også lidt lavere end året før, hvor den primære drift steg med 6,7 %, hvilket stadig er rigtig pænt. Ser vi på perioden 2015 til 2018 har SMV’erne hævet omsætningen med 15 %. I samme periode er overskuddet steget med imponerende 20,5 %.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum