BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO ansætter ny M&A-chef

Del

Den 1. juni begyndte Henrik Mølgaard som ny chef for BDO’s Merger & Acquisitions-afdeling. M&A-afdelingen rådgiver virksomheder indenfor virksomhedsoverdragelser og investeringer. Henrik kommer med erfaring fra både den finansielle sektor og industrien. Senest besad han stillingen som Vice President, Head of Group Treasury & IR i Nilfisk. Han har herudover beklædt lederstillinger i bl.a. Nordea, NKT og Citigroup.

Henrik vil fremover indgå i ledelsen i BDO’s Advisory-team. Om ansættelsen af den nye M&A-chef siger John Bøgehus, chef for BDO Advisory:

”Som et ambitiøst konsulenthus betyder det enormt meget, at vi kan tiltrække en M&A-profil som Henrik. Hans brede erfaring fra begge sider af forhandlingsbordet kommer BDO og i endnu højere grad vores kunder til gode. Ansættelsen af Henrik betyder nemlig, at vi også fremover kan tilbyde de danske virksomhedsejere en yderst kompetent rådgivning, når og hvis de ønsker at overdrage eller investere i ny virksomhed.”

BDO’s M&A-afdelingen har i en længere periode haft en god udvikling – både i forhold til kompetencer og kundeerfaringer. Henrik Mølgaard fremhæver, at jobbet i BDO er en spændende udfordring, og at han ser et stort potentiale for BDO i at udvikle området yderligere:

”Jeg har glædet mig enormt meget til at komme med ombord, og jeg synes allerede, at jeg har fået en rigtig god oplevelse af BDO og deres M&A-løsninger. De har længe haft en stærk rådgivningsprofil i markedet, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at udbygge den position og hjælpe kunderne med at få det maksimale ud af deres virksomhedsoverdragelser- og investeringer.”

Henrik er 51 år og bor i Birkerød sammen med sin kone og sine børn. Den nye M&A-chef får arbejdssted på Havneholmen i København, men vil få stor rejseaktivitet på BDO’s 31 kontorsteder fordelt over hele landet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C

89 30 78 00https://www.bdo.dk/

Følg pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

SMV’erne viser fremgang såvel i omsætning som i overskud for tredje år i træk4.7.2019 11:04:32 CESTPressemeddelelse

Årets SMV Barometer, der er én af de mest omfattende analyser af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i Danmark, viser, at SMV’erne i gennemsnit hævede deres omsætning med 3,2 % i 2018. Det er lidt mindre end i 2017, hvor omsætningen voksede med 5,6 %, men stigningen er helt på linje med, hvad landets største virksomheder præsterede i 2018. SMV’ernes overskud – forstået som deres resultat af primær drift – steg i 2018 i gennemsnit med 4,0 %. Det er også lidt lavere end året før, hvor den primære drift steg med 6,7 %, hvilket stadig er rigtig pænt. Ser vi på perioden 2015 til 2018 har SMV’erne hævet omsætningen med 15 %. I samme periode er overskuddet steget med imponerende 20,5 %.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum