BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO ansætter ny M&A-chef

Del

Den 1. juni begyndte Henrik Mølgaard som ny chef for BDO’s Merger & Acquisitions-afdeling. M&A-afdelingen rådgiver virksomheder indenfor virksomhedsoverdragelser og investeringer. Henrik kommer med erfaring fra både den finansielle sektor og industrien. Senest besad han stillingen som Vice President, Head of Group Treasury & IR i Nilfisk. Han har herudover beklædt lederstillinger i bl.a. Nordea, NKT og Citigroup.

Henrik vil fremover indgå i ledelsen i BDO’s Advisory-team. Om ansættelsen af den nye M&A-chef siger John Bøgehus, chef for BDO Advisory:

”Som et ambitiøst konsulenthus betyder det enormt meget, at vi kan tiltrække en M&A-profil som Henrik. Hans brede erfaring fra begge sider af forhandlingsbordet kommer BDO og i endnu højere grad vores kunder til gode. Ansættelsen af Henrik betyder nemlig, at vi også fremover kan tilbyde de danske virksomhedsejere en yderst kompetent rådgivning, når og hvis de ønsker at overdrage eller investere i ny virksomhed.”

BDO’s M&A-afdelingen har i en længere periode haft en god udvikling – både i forhold til kompetencer og kundeerfaringer. Henrik Mølgaard fremhæver, at jobbet i BDO er en spændende udfordring, og at han ser et stort potentiale for BDO i at udvikle området yderligere:

”Jeg har glædet mig enormt meget til at komme med ombord, og jeg synes allerede, at jeg har fået en rigtig god oplevelse af BDO og deres M&A-løsninger. De har længe haft en stærk rådgivningsprofil i markedet, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at udbygge den position og hjælpe kunderne med at få det maksimale ud af deres virksomhedsoverdragelser- og investeringer.”

Henrik er 51 år og bor i Birkerød sammen med sin kone og sine børn. Den nye M&A-chef får arbejdssted på Havneholmen i København, men vil få stor rejseaktivitet på BDO’s 31 kontorsteder fordelt over hele landet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C

89 30 78 00https://www.bdo.dk/

Følg pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO etablerer Danmarks største og førende afdeling for toldrådgivning – Toldkonsulenterne I/S bliver en del af BDO23.10.2019 08:35:03 CESTPressemeddelelse

Rådgivningsvirksomheden Toldkonsulenterne I/S bliver pr. 1. januar 2020 lagt sammen med det landsdækkende rådgivnings- og revisionshus BDO. Det sker som følge af, at begge virksomheder ser et stort potentiale i at forene rådgivningskræfterne på toldområdet. Sammenlægningen betyder samtidig, at BDO’s toldafdeling bliver Danmarks største og førende inden for toldrådgivning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum