BC Hospitality Group A/S

BC Hospitality Group henter markant brancheprofil til CIFF (Copenhagen International Fashion Fair).

Del

Christina Neustrup tiltræder som ny direktør for CIFF fra 1. oktober 2020 og skal sammen med teamet bringe messen tilbage på den internationale scene.

Det er ikke hvem som helst der rykker ind i Bella Center Copenhagen når Christina Neustrup, 1. oktober, sætter sig i chefstolen for CIFF: 15 års erfaring med brandudvikling, kommunikation og PR inden for mode- og livsstilsbranchen følger med.

Christina Neustrup: ”Jeg glæder mig til at opbygge et tidssvarende og relevant CIFF. Et format der kan inspirere og incitere - både fysisk og digitalt. Vi skal skabe den store oplevelse og de bedste rammer for handel og samarbejde. Som min mangeårige ven og mentor Malene Birger siger: ”Der er jo ikke meget sport i at skabe en masse smukke designs, hvis der ikke er nogen der køber”. Det er det CIFF altid har kunnet - vi tager vores kunders forretning alvorligt, og det gør vi hele året - ikke kun under de to modeuger. Det ser jeg frem til at bygge på og bidrage til, sammen med det stærke team hos CIFF.”

Christian Folden Lund, CCO, BC Hospitality Group: “Virksomheden har gennemgået store og nødvendige forandringer gennem det sidste års tid, og der er behov for en ny og tydelig ledelse i spidsen for arbejdet med at udvikle CIFF, gennem det sidste af COVID-19 krisen, og sikre vækst på den anden side. Det er ikke en let opgave men jeg er overbevist om at Christina, sammen med CIFF-teamet, udgør det helt rigtige hold til, i tæt dialog med branchen, at udvikle de årlige messer og de faste showrooms i Bella Center Copenhagen. Vi skal sikre et stærkt CIFF, der sammen med de øvrige aktører i Copenhagen Fashion Week, skal fastholde og udvikle København og Danmarks position som international modedestination. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

”Vi befinder os i udfordrende tider – mildt sagt. På trods af dette, får den danske modescene fortsat positiv opmærksomhed – b.la. genereret af Copenhagen Fashion Week teamet, Dansk Mode & Textil og Wear - og den skal vi selvfølgelig, som branche, drage nytte af, udforske og anvende bedst muligt.” afslutter Christina Neustrup.

En helt afgørende faktor for alle BC Hospitality Groups forretningsområder er bæredygtighed, og der vil også fremover være fuld fokus på at integrere og implementere bæredygtighed i CIFFs aktiviteter og initiativer.

Udover solid erfaring fra modebranchen er Christina Neustrup, siden 2015, også stifter og ejer af The Social Club, som udvikler brands og kommercielle projekter uden at gå på kompromis med kreativiteten.

CIFFteamet består i alt af 10 dedikerede medarbejdere, der driver de to årlige CIFFmesser i august og februar, samt de faste showrooms der er åben for forretning året rundt.


Christina Neustrup tiltræder i den nye stilling 1. oktober.

Nøgleord

Kontakter

CCO – BC Hospitality group A/S, Christian Folden Lund, cflu@bchg.dk / 50604403
Pressechef - BC Hospitality Group A/S, Karen Østerbye, kars@bchg.dk / 81884843

Billeder

Information om BC Hospitality Group A/S

BC Hospitality Group A/S
BC Hospitality Group A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://www.bchospitalitygroup.dk/

Om BC Hospitality Group

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter, med plads til over 30.000 personer, og består af: Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House.
 

BC Hospitality Group har et stort og vigtigt byggeri i gang: En massiv udvidelse af Bella Center Copenhagen, med opførelsen af en ny kongreshal og i alt 14.000 nye m2, som forventes færdigt i første halvdel af 2021.

Om CIFF

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder. CIFF er en fagmesse, der finder sted hvert halve år med brands fra hele verden.

CIFF opstod på den danske modescene i 1993 og har siden da gennemgået en rivende udvikling. 

Følg pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

BCHG Future Job Fair - jobmesse for BC Hospitality Groups opsagte medarbejdere.19.9.2020 09:00:52 CESTPressemeddelelse

BC Hospitality Group har stablet en intern jobmesse på benene med det ene formål at hjælpe de mange medarbejdere, som er opsagt som konsekvens af coronakrisen, videre bedst muligt. Det er mandag 21.9.2020 fra kl. 9.00 – 14:30 i Bella Center Copenhagen og Cecilia Lonning-Skovgaard, borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommunes holder åbningstale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum