Din Tekstforfatter

Bårebuketter fra Euroflorist

Del

En bårebuket er samlet og dekoreret, så den kan lægges fladt og ved en kiste - oftest bliver buketterne lagt langs kirkegulvet og omkring kisten, hvorefter de bæres til gravstedet, og vidner om de efterladtes kærlighed til den afdøde. Når vi lægger en bårebuket, så er det en tradition, der kommer ud af et ønske om at sende en sidste hilsen med vores kære, der har forladt os. En bårebuket symboliserer kærlighed og påskønnelse.

Et personligt og betydningsfuldt valg

Nå du bestiller en bårebuket hos en florist, så får du mulighed for at skrive en lille hilsen, som bliver vedlagt blomsterne. En bårebuket er et personligt og intimt valg, og det samme er den hilsen, du medsender - det sidste farvel, det sidste ’tak’. 

En bårebuket er ikke "bare" en blomst. Det er en mulighed for at få sagt det, vi ikke fik sagt, mens tid var. Det er en mulighed for at vise de nærmeste pårørende og efterladte, at vi står med dem i deres sorg, og at vi tænker på dem. En bårebuket symboliserer omtanke. 

En svær til kræver en let proces 

Når du er i en situation, hvor du skal tage stilling til valg af bårebuket, så er du et svært sted i livet. Du har mistet, og sorgen fylder meget, og her kan det være svært at forholde sig praktisk til "de små ting". Det er derfor særdeles vigtigt at finde en florist, der har forståelse for, samt erfaring med, en situation som din. Der må sættes en ære i at gøre processen så simpel og ligetil som muligt for de efterladte. 

Du kan vælge selv at sammensætte din buket så den passer til lige netop det, du ønsker at illustrere, eller du kan vælge fra en kollektion af færdige bårebuketter - alle med evnen til at fortælle jeres historie.

Bårebuketter - tradition og tillid 

En bårebuket er ikke en lille ting - denne fine gestus viser, at afdøde har sat sit aftryk i verden, og at denne er værdsat af sine medmennesker. Det er en smuk tradition, og en kærlig måde at udtrykke sine følelser på. 

Tillid til købet og processen er afgørende i en så sårbar situation som den, en begravelse er. Her er effektivitet og professionalisme en faktor, der ikke kan gås på kompromis med. 

Har du mistet én, der står dig nær, så giv dig selv fred med en buket og en hilsen - du kan sige meget med lidt. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem2.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Nye undersøgelser: En god leder sikrer trivsel på arbejdspladsen1.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trivsel på arbejdspladsen kommer fra mange retninger. Undersøgelser viser, at en af dem, og måske den vigtigste, er forholdet mellem leder og medarbejder. Forholdet kan se ud på mange måder: Måske er det afslappet, personligt og komplet åbent, eller måske er det høfligt, venligt og en anelse distanceret. Begge scenarier kan give trivsel, men ser forholdet derimod anstrengt, anspændt og lukket ud, er der en stor risiko for, at trivslen falder blandt medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum