Ishøj Kommune

Balkan Beats med urban lyd

Del

Den 2. oktober kan du opleve Bjonko, når han gæster Kulturium Musikteater i Ishøj i forbindelse med spillestedets Global Culture Club

Bjonko Stosic har de seneste ti år været et af Danmarks bedste bud på en moderne og urbant klingende opdatering af den traditionsrige Balkan-musik. Nu kan du opleve ham i Ishøj, når han lørdag den 2. oktober går på scenen i Kulturium Musikteater.

Bjonko selv har rødder i både Danmark og Makedonien, hvilket gør musikken energisk, medrivende og kunstnerisk og giver en sanselig oplevelse uden lige. Bjonkos seneste album ”Colors in Motion” fik 5 ud af 6 stjerner af Gaffas anmelder, som finder albummet et sandt overflødighedshorn:

”Bjonko er Danmarks – måske Nordens – bedste komponist, arrangør og musiker inden for balkanbeat og den form for crossover, der forbinder den traditionelle balkanmusik med den moderne vestlige rock, pop og hiphop.”

I 2014 blev Bjonko nomineret til to Danish Music Awards for sit album ’Majka Na Marika’ i kategorierne ’Årets Danske World Komponist’ og ’Årets Danske World Album’.

Køb din billet her

Billetter koster 195 kr. og kan købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk


.

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum