Lillero

Bagværk af højeste kaliber kommer til Odsherred

Del

Noma-bager åbner på Lillero

Odsherred og omegn kan godt gøre sig klar til himmelsk bagværk, der går som… ja, varmt brød.

Bageriet benji, der er en markant frontløber i det voksende landskab af danske bagerforretninger med gastronomisk tilsnit, åbner nemlig op for brødudsalg hos Lillero.

-          Vi kommer til at holde fokus på morgenbrødet, for det er der, vi er stærkest, fortæller Rasmus Sjødahl, der er kendt for at være en fagets førende, når det gælder surdej og wienerbrød. Tidligere har den kokkeuddannede bager været ansvarlig for surdejsbrødet på Noma, og sidste år åbnede han så Bageriet benji, på Nørrebro i København.

Men fra lørdag den 21. maj og hen over sommeren vil bageriet altså også levere kvalitetsbrød til både Lilleros overnattende gæster, de lokale i Odsherred og områdets mange feriegæster.

De kan se frem til stramt, men særdeles velvalgt sortiment, bestående af surdejsbrød, rugbrød, to slags boller og tre varianter af wienerbrød, der veksler lidt hen over sæsonen – alt sammen selvfølgelig leveret morgenfriskt og nybagt direkte fra bagerforretningen i København.

-          Ja, vi kommer til at holde fokus på morgenbrødet, for det er der, vi er stærkest, fortæller Rasmus, der

udover Noma også har arbejdet på flere restaurationer i New York.

Alt hans brød er baseret på surdej, og fra dejen bliver startet, til det færdige produkt er bagt, går der tre dage. Godt brød tager nemlig god tid, og råvarerne bliver der heller ikke gået på kompromis med. Blandt andet bruger Rasmus Sjødahl udelukkende den fuldmodne og eksklusive Noire Fendue vanilje til sine legendariske spandauere.

Med samarbejdet fuldender Lillero den gastronomiske oprustning, stedet har taget hul på i denne sæson, hvor de allerede har sagt velkommen til restauranten Lille B, skabt af folkene bag den københavnske Michelin-restaurant formel B.

Det er også Rune Amgild Jochumsen fra formel B, der har været bindeled mellem Lillero og Bageriet benji. Da han foreslog Rasmus at åbne et brødudsalg hos Lillero nogle dage om ugen, var surdejs-ekvilibristen, som selv havde leget med tanken om et pop up-bageri i sommerlandet, straks med på ideen.

Det samme var Michelle og Lau Sass, der ejer og driver Lillero.

-          Vi har i længere tid være på udkig efter det rigtige samarbejde med et kvalitetsbageri. Vores gæster og lokale har i flere år efterspurgt muligheden for at købe brød med hjem, så da Rasmus kontaktede os, blev vi superbegejstrede, siger Lau Sass.

-          Vi føler, at Bageriet benji er det perfekte match, for den kærlighed og passion, Rasmus tillægger sit arbejde og sit bagværk afspejler den tilgang, vi selv har, når det gælder vores eget daglige arbejde og Lillero som brand.

Rasmus Sjødahl glæder sig til at blive en del af Lillero-holdet og ikke mindst til at være med til at løfte et lokalområde, der allerede er i fuld vækst, men som ikke tidligere har haft samme adgang til kvalitet på brød-fronten. Netop udbredelsen og tilgængeligheden af godt brød er nemlig – udover kærligheden til surdej – hans helt store passion, så det bliver lidt af en drøm at bryde bygrænserne og komme til provinsen, fastslår han.

 

Bageriet benji´s brødudsalg holder åbent første gang lørdag den 21. maj fra klokken 9.00 – 11.30 i Strandbaren på Lillero

Derefter holder brødudsalget åbent i samme tidsrum følgende dage:

 

Maj: lørdag - søndag
Juni: fredag - søndag
Juli – august: onsdag – søndag



For yderligere information eller interview – kontakt venligst Lau Sass på 2624 9580

www.lillero.dk

Om Bageriet benji:

Rasmus Sjødahl er oprindeligt uddannet kok med fokus på desserter, men under sine år hos Noma voksede hans forkærlighed for surdejsbaseret brød, som han stod for hos den verdenskendte Michelin-restaurant. For et år siden åbnede han Bageriet benji, der ligger på Nørrebro i København, men fra lørdag den 21. maj og resten af sommeren vil Rasmus Sjødahl og hans DEJlige team altså også løbende have brødudsalg fra Lillero´s strandbar.

Om Lillero:

Lillero åbnede i foråret 2020 et lille hotel på stranden i form af otte luksustelte med lækre, varme senge og havudsigt, en udendørs restaurant med bar del samt en hyggelig kaffebar. Sæson to bød på 11 telte og en større restaurant i stort luksustelt med varme og dertilhørende opgradering på menuen.
Sæson tre byder på 13 telte og en generel opgradering inden for mad, interiør, aktiviteter på pladsen etc. Gæsterne er både Lillero’s egne overnattende, de lokal og områdets mange sommerhusgæster. Med andre ord: Alle er velkomne.

www.lillero.dk www.lillero.dk/press-room

Billeder og logo

https://www.dropbox.com/sh/sut8v4o2gt3zqd6/AACMsw8xyPBOO34aX9of6GXGa?dl=0

Billeder

Information om Lillero

Lillero



Følg pressemeddelelser fra Lillero

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.