Din Tekstforfatter

Bæredygtighed og grønne løsninger

Del

Du ved helt sikkert godt, at bæredygtighed er vejen frem. Du ved også, at ansvaret ligger hos dig selv, som forbruger og som medborger i det hele taget. I din hverdag har du sikkert også implementeret bæredygtighed på flere niveauer.

Du tænker grønt, når du handler ind til aftensmaden - du har dit eget indkøbsnet med. Du tænker på bæredygtighed, når du køber tøj til dine børn. Nu er der endnu en bæredygtig idé, du kan tage til dig. Bæredygtig internet og bæredygtige hjemmesider. Du kan læse mere om dette smarte nye tiltag på https://greenhosting.dk/

Bæredygtigt internet og bæredygtige hjemmesider

Det er nok ikke noget, du tænker over, men internettet kører jo ikke af sig selv. Det kører på el. El er en mangesidet størrelse. El kan produceres helt vildt forurenende, eksempelvis ved at afbrænde kul. El kan også produceres fuldstændigt CO2-neutralt ved eksempelvis at tæmme vinden.

Bæredygtigt internet og bæredygtige webhoteller starter der, hvor al den energi, der bruges i datacentret, kommer fra bæredygtige og vedvarende energikilder.

Bæredygtige webhoteller der støtter den grønne tankegang

Hvorfor stoppe med den bæredygtige og vedvarende energikilde, når der kan gås endnu længere? Greenhosting har ikke tænkt sig bare at læne sig tilbage og være tilfredse med, at deres elforsyning er okay. Greenhosting påtænker at plante træer, samle plastik op fra havet og adoptere en hel masse bier.

Træer, plastik og bier

Der bliver fældet flere træer, end der bliver plantet. Derfor er der et kæmpe behov for at plante flere træer og lade dem vokse sig store og sunde.

Verdens have bliver kvalt af al det plastik affald, der flyder i dem. Du kan gøre dit ved at tage dit affald med dig og smide det i den rigtige skraldespand. Men det er ikke nok, at du gør det, for problemet er så stort, at der skal gøres noget nu og her. Ikke bare en langsom omvendelse af tankemønstre, så vi alle bliver bedre til at rydde op efter os selv. Der skal gøres noget aktivt, lige nu.

Hvis bierne uddør, går der ikke lang tid, før det økosystem, som hele verden er en del af, kollapser.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum