Trægulvsspecialisten

Bæredygtige træpiller på lager

Del

Som de eneste I Danmark kan Trægulvsspecialisten nu levere bæredygtige træpiller fra canadiske Lauzon til danskerne.

Efterspørgslen på træpiller til opvarmning af danskernes boliger er eksploderet, mens udbuddet nærmest er forsvundet. Nu kan Trægulvsspecialisten være med til at løse en del af problemet, og levere klimavenlige træpiller fra Canada.


Trægulvsspecialisten lever normalt af at handle eksklusive trægulve, der er belagt med en banebrydende teknologi, som sikrer at trægulvet er med til at rense luften i en bolig, ligesom træerne gør det i skoven. Træpillerne som nu er sat til salg på det danske marked, er et biprodukt fra produktionen af trægulve, og er derfor både et bæredygtigt og fornuftigt valg.

Træpillerne kommer fra den største producent i Nordamerika, som har en fantastisk familiehistorie med bæredygtig skovdrift, bæredygtig produktion og respekt for den klode, vi alle sammen bor på. Vi har været fast leverandør af deres trægulve længe, og har nu fået en enestående mulighed for også at levere de så efterspurgte træpiller til danskerne, fortæller Jon Walther Jensen, Adm. Direktør hos Trægulvsspecialisten.

Træpillerne er produceret af 100% hårdttræ, uden bark og uden tilsætningsstoffer. Det betyder, at forbrugerne vil opleve at træpillerne giver mere varme og brænder i en længere periode. Derudover afgiver træpillerne mindre aske end konkurrerende produkter på markedet og soder ikke.

Forleden kunne Berlingske dokumentere, hvordan mange af de træpiller, der i dag findes i Europa, stammer illegalt fra Rusland. Med en træpille fra canadiske Lauzon, får du både en bæredygtig og etisk træpille.

Kontakter

Links

Information om Trægulvsspecialisten

Trægulvsspecialisten
Vejlesvinget 5a
2665 Vallensbæk

http://www.traegulvsspecialisten.dk

Følg pressemeddelelser fra Trægulvsspecialisten

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.