Aabenraa Kommune

Badeforbuddet ophæves fra Sønderhav Strand

Del

Frarådning af badning på Sønderhav Strand ophæves, og man kan roligt bade der igen. De nyeste laboratorieanalyser viser, at vandets kvalitet overholder kriterierne for badevandskvalitet.

Efter analyser af badevandet ved Sønderhav Strand viste et for højt bakterieindhold, blev der efterfølgende udstedt en midlertidig frarådning af badning. Frarådning er nu ophævet, og man kan trygt hoppe i vandet igen ved stranden.

Det sker, efter at der i analyserne fra begge omprøver ikke kunne påvises bakterier. Dermed er badevandskvaliteten igen på et niveau, hvor man trygt kan hoppe i vandet.

Kontakter

Afdelingsleder Barbara Frenzel, Byg, Natur og Miljø, tlf.: 73 76 70 20; e-mail: bfr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum