Haderslev Kommune

Badeforbud ved Flovt Strand

Del

Der er målt for høje værdier af e-colibakterier i badevandet ved Flovt Strand. Det betyder, at al badning indtil videre frarådes.

Badegæster må i det næste stykke tid gå uden om Flovt Strand.

Haderslev Kommune har målt for mange e-colibakterier i vandet, og det betyder, at der indtil videre ikke må bades ved stranden. Det blå flag er taget ned, og der vil i dag blive sat et skilt med op med, at al badning indtil videre fradrådes.

"Vi kender endnu ikke årsagen til det forhøjede antal bakterier i vandet, men det er vi selvfølgelig ved at undersøge", siger miljømedarbejder Pernille Toft Schilling fra Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune måler løbende badevandskvaliteten ved kommunens strande, og det er i den forbindelse, at det er blevet målt forhøjede e-colibakterier.

Badeforbudet er sket i samråd med embedslægen.

Så snart badevandet igen er rent nok til, at man må bade, vil Haderslev Kommune melde det ud og fjerne skiltet fra stranden.Kontaktinformation:

Miljømedarbejder, Pernille Toft Schilling, telefon 74 34 21 45.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum