Haderslev Kommune

Badeforbud ved Flovt Strand

Del

Der er målt for høje værdier af e-colibakterier i badevandet ved Flovt Strand. Det betyder, at al badning indtil videre frarådes.

Badegæster må i det næste stykke tid gå uden om Flovt Strand.

Haderslev Kommune har målt for mange e-colibakterier i vandet, og det betyder, at der indtil videre ikke må bades ved stranden. Det blå flag er taget ned, og der vil i dag blive sat et skilt med op med, at al badning indtil videre fradrådes.

"Vi kender endnu ikke årsagen til det forhøjede antal bakterier i vandet, men det er vi selvfølgelig ved at undersøge", siger miljømedarbejder Pernille Toft Schilling fra Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune måler løbende badevandskvaliteten ved kommunens strande, og det er i den forbindelse, at det er blevet målt forhøjede e-colibakterier.

Badeforbudet er sket i samråd med embedslægen.

Så snart badevandet igen er rent nok til, at man må bade, vil Haderslev Kommune melde det ud og fjerne skiltet fra stranden.Kontaktinformation:

Miljømedarbejder, Pernille Toft Schilling, telefon 74 34 21 45.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Kommunerne fortæller om klima og oversvømmelser på sønderjysk dyrskue15.5.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

De sønderjyske kommuner er med, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue afholdes i Aabenraa den 24. og 25. maj 2019. I år er Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev Kommuner gået sammen om en stand under temaet klima og oversvømmelser. Der er også vandleg for børnene, man kan møde en politiker og en naturvejleder og så kan man høre om, hvordan kommunerne nu bruger droner i deres vandløbsprojekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum