ATP

ATP har fået ny revisionschef

Del

Per Ventzel bliver ny revisionschef for intern revision i ATP. Den nytilkomne revisionschef, som har rødder i bankverdenen, overtager chefstolen efter Christoffer Max Jensen.

I dag er Per Ventzel mødt ind til første arbejdsdag, som revisionschef for hele Danmarks fælles pensionskasse og administrationshus, ATP. Han har siden 2007 været ansat i Danske Bank. - De seneste 7 år i stillingen som Senior Vice President for intern revision.

”Jeg er glad og stolt over at blive en del af ATP, som er en helt fundamental aktør i vores velfærdssamfund. Der er en spændende strategi for intern revision i vente, som jeg ser frem til at drive sammen med det yderst kompetente team. Jeg glæder mig til at gøre min erfaring gældende indenfor særligt governance, risikostyring, forsikring og dataanalyse” siger Per Ventzel om sit nye job.

I ATP’s bestyrelse er der stor tilfredshed med valget af Ventzel:

”Per Ventzels ledelseserfaring fra bankverdenen er et rigtigt godt udgangspunkt for at bestride chefposten for intern revision. Jeg er ikke i tvivl om, at Per er den helt rigtige til at lede og udvikle den strategiske horisont og fremtidssikre velfærdsadministrationen og pensionsselskabet, som til sammen udgør ATP. På hele bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde Per velkommen” udtaler ATP's bestyrelsesformand Torben M. Andersen om ansættelsen.

Per Ventzel er 45 år og har foruden sine 15 år i Danske Bank tidligere været ansat i PwC og Deloitte.

Nøgleord

Kontakter

For mere information, kontakt pressekonsulent Trine Fruergaard trfr@atp.dk tlf.+45 28 97 92 30

Billeder

Information om ATP

ATP
ATP
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød

70 11 12 13https://www.atp.dk/

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. ATP Livslang Pension er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på 936 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. Derudover sikrer vi udbetaling af en række velfærds- og sikringsydelser. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, kommer fra ATP Koncernen. Sammenlagt udbetaler vi 280 mia. kr. om året til 2,4 mio. borgere på vegne af staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

Følg pressemeddelelser fra ATP

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP

Industriens Pension og Pensam tilslutter sig ATP’s jagt på ESG-data4.5.2022 07:45:00 CEST | Pressemeddelelse

ATP’s indsats for at skaffe ESG-data fra det unoterede område af investeringsuniverset har vokseværk. Industriens Pension og Pensam tilslutter sig nu ATP’s spørgeskema til fonde og unoterede selskaber for at kunne skubbe på i retning af mere bæredygtighed i porteføljen. Data er nemlig afgørende for, at pensionssektoren kan levere på ambitionen om værdiskabende ESG-integration, herunder at bidrage til den grønne omstilling, bl.a. ved at nedbringe udledningen af CO2 i alle dele af virksomheden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum