ATP Ejendomme

ATP Ejendomme udlejer stort domicil til Netcompany ved Københavns Inderhavn

Del

ATP Ejendomme har indgået aftale med Netcompany om leje af 24.000 m2 på Christiansbro. Netcompany får dermed domicil i en af Københavns mest fremtrædende ejendomme, der i mange år var Nordeas danske hovedkvarter.

Ejendommen, som Netcompany flytter ind i, ligger på en af Københavns mest centrale erhvervsadresser og har en enestående udsigt til by og havn mellem Knippelsbro og Slotsholmen. Den underskrevne kontrakt glæder ATP Ejendommes direktør for Investment & Asset Management, André Scharf:

”Vi er glade for at give Netcompany nøglerne til denne centralt beliggende ejendom, som de fleste køben-havnere og især christianshavnere kender. Denne store aftale med Netcompany illustrerer, at der fortsat er efterspørgsel efter kvalitetserhvervslejemål på de bedste placeringer i København,” udtaler André Scharf og fortsætter:

”Jeg vil også gerne takke Netcompany for et godt, professionelt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med forhandlingerne. Vi glæder os til at byde dem velkommen som kunde hos ATP Ejendomme, når vi har afsluttet indretningen af deres nye domicil.”

Medstifter og CEO i Netcompany, André Rogaczewski, glæder sig over de mange muligheder, det nye ho-vedkvarter giver Netcompanys medarbejdere:

”Jeg ser frem til, at vi flytter ind i et nyt moderne hovedkontor, der med sin centrale beliggenhed i hjertet af København skaber endnu bedre forhold for vores dygtige medarbejdere. På kun fem år er vi gået fra at være 1.000 ansatte til i dag at være mere end 1.600 i København, og det understreger, at tiden er inde til at skabe nye rammer for vores vækst. Med vores nye domicil får vi ikke kun en topmoderne og bæredygtig arbejdsplads, men også nogle af Københavns bedste rammer for socialt samvær, hvilket er en stor og vig-tig del af kulturen i Netcompany,” siger André Rogaczewski.

I tråd med strategien

Ifølge ATP Ejendommes administrerende direktør, Martin Vang Hansen, sker udlejningen i forlængelse af de strategiske spor, der er lagt for ATP Ejendomme:

”Vi har et klart strategisk sigte om at tilbyde fremtidens centrale, moderne og fleksible kontorlejemål i de største danske byer til både små og store virksomheder. At vi nu har fået Netcompany på kundelisten for-tæller os, at vi er godt på vej til at lykkes med den dagsorden.”

Efter en gennemgribende renovering forventes Netcompany at flytte ind på Strandgade 3 i foråret 2023. Renoveringen foretages af NCC, som ATP Ejendomme også samarbejdede med på totalrenoveringen af naboejendommen, det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen, som åbnede i efteråret 2021.

Om ejendommen

Det præmierede ejendomskompleks på Christiansbro stod færdig i 2000 og er tegnet af Henning Larsen Architects. Det huser foruden Netcompany en række andre virksomheder.

Om ATP Ejendomme

ATP Ejendomme ejer, drifter og udvikler nogle af Danmarks smukkeste ejendomme med samlede ejen-domsinvesteringer, som beløber sig til ca. 45 mia. kr. ATP Ejendomme er ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar.

ATP Ejendomme er en del af ATP, som er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. ATP løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. ATP Livslang Pension er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på 936 mia. kr. ATP’s opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. Derudover sikrer vi udbetaling af en række velfærds- og sikringsydelser. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Dan-mark, kommer fra ATP Koncernen. Du kan læse mere om ATP her.

Om Netcompany

Netcompany blev stiftet i 2000 og tilføjede i efteråret 2021 2.800 medarbejdere til de eksisterende 3.500, da Netcompany overtog Intrasoft International (nu Netcompany-Intrasoft). I dag er Netcompany en international virksomhed med mere end 6.500 medarbejdere, som arbejder fra 17 forskellige lande.

Netcompany hjælper en bred vifte af kunder med deres digitale transformationsrejser i både den offentlige og private sektor i hele Europa. Netcompany leverer end-to-end IT-services, fra rådgivning og udvikling til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore europæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Du kan læse mere om Netcompany her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

ATP Ejendomme finder ny kunde til Shellhuset, som bliver Danmarks største kontorhotel19.1.2022 07:50:00 CET | Pressemeddelelse

Fremtiden for den ikoniske ejendom Shellhuset er nu beseglet. ATP Ejendomme har netop indgået aftale med ordnung office hotel, og til efteråret åbner Danmarks største kontorhotel i ejendommen. Forinden gennemgår Shellhuset en større renovering, der bringer ejendommen i omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed og kontorlejemål. Knapt 9.000 m2 klargøres til hundredevis af møblerede arbejdspladser, mødecenter med tagterrasse, reception med concierge-service samt in-house kantine.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum