ATP Ejendomme

ATP Ejendomme finder ny kunde til Shellhuset, som bliver Danmarks største kontorhotel

Del

Fremtiden for den ikoniske ejendom Shellhuset er nu beseglet. ATP Ejendomme har netop indgået aftale med ordnung office hotel, og til efteråret åbner Danmarks største kontorhotel i ejendommen. Forinden gennemgår Shellhuset en større renovering, der bringer ejendommen i omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed og kontorlejemål. Knapt 9.000 m2 klargøres til hundredevis af møblerede arbejdspladser, mødecenter med tagterrasse, reception med concierge-service samt in-house kantine.

Foto: Shellhuset på Kampmannsgade 2
Foto: Shellhuset på Kampmannsgade 2

Efter først 50 år som domicil for Dansk Shell og siden 20 år som domicil for Poul Schmith Kammeradvokaten, gøres Shellhuset nu klar til at møde fremtidens krav til fleksible og bæredygtige kvadratmeter. Kunden er ordnung office hotel, og Shellhuset bliver kædens 13. – og Danmarks hidtil største – kontorhotel. Når ATP Ejendomme overdrager nøglerne til ordnung, vil der være gjort plads til mange hundrede arbejdspladser til ambitiøse virksomheder, der ønsker at bo i et eksklusivt indrettet kontorhotel fyldt med attraktive faciliteter samlet under ét tag.

Investeringsdirektør i ATP Ejendomme, André Scharf, hilser aftalen velkommen: 

”Vi tænker langsigtet og selektivt i forhold til vores ejendomme, og samtidig ser vi et marked, der i stigende grad efterspørger fleksibilitet og services. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes at udbrede vores i forvejen gode samarbejde med ordnung til Shellhuset, da de bidrager med den helt rigtige løsning, der fuldt ud matcher efterspørgslen i markedet samt kvaliteten og beliggenheden af ejendommen.”

’New normal’ inden for kontorhoteller

Åbningen forventes ifølge adm. direktør i ordnung, Hauke Haas at blive ’new normal’ for kontorhoteller i Danmark:

Hvis man skal følge med trenden og den stigende efterspørgsel, vi får fra virksomheder med 100-200 medarbejdere, som foretrækker et serviceret koncept fremfor administrationen ved en konventionel domicilejendom, så kræver det en ejendom af en vis størrelse,” siger han og fortsætter: ”For os er Shellhuset en strategisk veldisponeret beslutning. På det danske marked er det første – men bestemt ikke sidste – gang, at en ejendom af denne størrelse bliver konverteret til kontorhotel. Skal vi fortsat kunne levere service på et højt niveau til et bredt lejermix, som også omfatter store internationale virksomheder med mange medarbejdere, så stiller det først og fremmest store krav til rammerne, og de kommer i den grad til at være i ’ordnung’ i Shellhuset, det tør jeg godt at love”.

Shellhuset opgraderes med respekt for fortiden og fokus på fremtiden

Inden åbningen den 1. november 2022 kan finde sted, skal de knap 9.000 m2 forvandles til en topmoderne nutidig arbejdsplads. Udtrykket forbliver tro mod ejendommens arkitektoniske oprindelse i 1950’ernes modernistiske æstetik – alt imens ejendommens indre opgraderes med blandt andet fælles mødefaciliteter og serviceret reception, café og loungeområder. Desuden tages der hensyn til klimaet – og indeklimaet. For det kræver ekstra omtanke at bringe ældre ejendomme på omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed. Derfor får Shellhuset samtidig en opgradering af ejendommens klimaskærm, ventilation og tekniske installationer.

Shellhuset bliver ATP Ejendommes anden ejendom med ordnung som kunde, idet kæden også driver kontorhotel fra ejendommen Bredgade 6.

For yderligere information eller interview – kontakt venligst undertegnede.

Trine Fruergaard

Presserådgiver

ATP

Tlf: +45 28 97 92 30

Mail: trfr@atp.dk

 _________________________________

Martin Roerholt

Head of Marketing

ordnung office hotel

Tlf: +45 22 14 11 00

Mail: mro@ordnung.nu

 

FAKTA

Adresse: Kampmannsgade 2, 1604 KBH V

Udlejer: ATP Ejendomme

Kunde: ordnung office hotel

Areal: 8.903 m2

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Overtagelse: 1/10-2022 af ordnung, kontorhotel klar pr. 1/11-2022

Billeder

Foto: Shellhuset på Kampmannsgade 2
Foto: Shellhuset på Kampmannsgade 2
Download
André Scharf
André Scharf
Download

Information om ATP Ejendomme

ATP Ejendomme ejer, drifter og udvikler nogle af Danmarks smukkeste ejendomme. Vi er ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Om ordnung office hotel

ordnung office hotel er en dansk udlejer af moderne kvalitetsfyldte kontorhoteller i København, Frederiksberg, Hellerup, Kgs. Lyngby samt Odense. Siden 2011 har ordnung leveret fleksible og servicerede kontorfaciliteter med et nordisk look and feel. Mere end 400 virksomheder lejer sig ind hos ordnung. Fælles for alle lejere, er at der er tale om virksomheder, som lægger vægt på velordnede professionelle rammer, der understøtter en ellers travl hverdag.

Læs mere om ordnung på ordnung.nu og på ordnung+ Shellhuset

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum