ATP Ejendomme

ATP Ejendomme får ny CFO fra egne rækker

Del
Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er ny CFO i ATP Ejendomme. Henriette kommer fra en stilling som underdirektør i Data & Analytics i ATP. Den nye CFO medbringer omfattende ledererfaring, en solid faglig ballast indenfor finans, data og IT samt flerårig erfaring med at drive strategisk for-retningsudvikling – blandt andet i ATP.

ATP Ejendomme har ansat Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk som ny CFO. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk tiltræder officielt stillingen den 3. maj. Den nye CFO kommer fra en stilling som underdirektør i ATP, som hun tiltrådte i 2020. Samlet har hun været ansat i ATP siden 2015.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er og uddannet cand.merc. i økonomistyring fra Aarhus Universitet.

Den nye CFO’s årige erfaring i ATP giver hende et indgående forhåndskendskab til hverdagen og arbejdet i ATP Ejendomme, mener Martin Vang Hansen, CEO i ATP Ejendomme:

”Det er mig en stor glæde at byde Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk velkommen i ATP Ejendomme. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsks solide erfaring fra ATP og hendes tid i pensionssektoren gør hende til det oplagte valg som personen til at fortsætte den strategiske retning samt dag-til-dag udvikling af CFO-området i ATP Ejendomme,” siger Martin Vang Hansen.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer fra en stilling som underdirektør i ATP med ansvaret for det tværgående strategi- og procesarbejde i Digital Solutions samt området for Data & Analytics med direkte reference til Koncerndirektør Information, Data & Technology (CITO).

Henriette har blandt andet haft ansvaret for den overordnede økonomistyring i ATP – budgettering, cont-rolling og økonomirapportering, drevet en større teknologitransformation og generationsskifte på legacy-systemer. Derudover har hun arbejdet med operationel risikostyring og compliance på tværs af ATP.

De senere år har Henriette drevet området for Data & Analytics, hvor fokus har været på øget brug af data og ny teknologi til gavn for det danske velfærdssamfund.

”ATP Ejendomme er midt i en utrolig spændende udvikling – blandt andet indenfor indsamling og anvendelse af data i forretningen – og den positive udvikling, ser jeg frem til at føre videre. Mit i forvejen gode kendskab og indtryk af ATP Ejendomme som organisation, gør bestemt ikke glæden mindre,” udtaler den nye CFO i ATP Ejendomme, Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk har desuden finansiel erhvervserfaring fra blandt andet BankInvest og PWC.

Som CFO vil Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk have overordnet ansvar for ATP Ejendommes økonomistyring og -rapportering, ejendomsadministration samt ATP Ejendommes IT-, datamæssige og digitale udvikling. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer til at indgå som en del af direktionen i ATP Ejendomme.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er oprindelig fra Aalborg og bor i dag i det indre København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Danmarks største kontorhotel er åbnet i det centrale København med den hybride arbejdsplads i centrum25.4.2023 11:15:00 CEST | Pressemeddelelse

I foråret 2023 åbner Danmarks største kontorhotel på næsten 9.000 m2 i Shellhuset. Åbningen markerer kulminationen på et visionært renoveringssamarbejde mellem kontorhoteloperatør ordnung og bygherre ATP Ejendomme. Det har resulteret i et moderne kontorhotel med fokus på detaljen, det gode arbejdsmiljø og en fuld fleksibel og fremtidssikret ejendom.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum