Astralis

Astralis-træner nomineret til stor pris

Del

I et år med store udfordringer og et helt nyt set-up med flere spillere og andre tiltag, indført for at skabe et sundere miljø omkring holdet, er Danny "zonic" Sørensen nomineret som "Best Coach of 2020" på tværs af alle esports-titler og hold. Det sker til de årlige "The Game Awards", som bliver streamet fra London d. 10. december.

Zonic selv er både overrasket og glad over nomineringen, som han dedikerer til spillerne og folkene omkring holdet.

- Vi har ikke vundet det vi gerne ville i år, men til gengæld har vi arbejdet hårdt på de indre linjer for at få et nyt set-up med flere spillere i truppen til at fungere. Vi er kommet langt, men har stadig masser at arbejde med og ting vi skal forbedre, så på den baggrund er det stort at blive nomineret igen, lægger Astralis-træneren ud.

- Corona og nedlukninger har betydet svære og anderledes tider for alle, men vi er så heldige at vi kan spille videre og stadig træne og deltage i de store turneringer online. Det er dog ikke helt det samme som live-turneringerne hvor man er sammen med holdet, og der stilles helt sikkert større krav til både spillere og trænere i øjeblikket. Jeg må dog sige at holdet har tacklet situationen virkelig godt under omstændighederne, og det er i høj grad lige så meget spillerne og folkene omkring os, der fortjener den her nomination, lyder det fra "zonic", som selvfølgelig gerne vil vinde prisen, men stadig hellere vil vinde "de rigtige" pokaler.

- Jeg ved ikke, om jeg vinder den titel i år, men bare det, at folk ser alt det arbejde vi lægger i det her betyder rigtig meget for mig og for os. Allerhelst vil jeg og spillerne dog vinde nogle flere titler inden året slutter, så vi kan runde godt af og få et godt afsæt til 2021, hvor der venter flere spændende udfordringer og turneringer, slår træneren fast.

Eneste Counter-Strike træner 

Danny "zonic" Sørensen er som eneste træner i Counter-Strike nomineret til årets træner. Han er nomineret sammen med med:

Fabian "grabbz" Lohmann, G2 (League of Legends)

Dae-Hee "crusty" Park, San Fransisco Shock (OverWatch)

Lee "Zefa" Jae-Min, T1 (League of Legends)

Raymond "Rambo" Lussier, Dallas Empire (Call of Duty)

Afstemningen foregår online via The Game Awards' hjemmeside.

 

Astralis Counter-Strike spiller torsdag aften kl. 18:30 kvartfinale i IEM Beijing. Modstanderen er NaVi med verdens bedste spiller, "s1mple", på holdet.

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

Dansk succes: Astralis og Heroic kvalificerer sig til årets IEM Finale23.11.2020 13:05:51 CETPressemeddelelse

Med kvartfinalepladsen i weekendens IEM Beijing opnåede Astralis’ Counter-Strike hold point nok til at sikre sig kvalifikation til finalespillet i årets afsluttende turnering: IEM Global Challenge. I alt er 8 hold fra hele verden kvalificeret til finalespillet, som i høj grad bærer præg af de danske holds succes i 2020. Ud over Astralis er danske Heroic og amerikansk-ejede Complexity med to danskere på holdkortet nemlig med, når de 500.000 usd skal fordeles mellem de 8 kvalificerede hold.

Træder ind i verdens største esport: Astralis præsenterer League of Legends-hold17.11.2020 16:58:42 CETPressemeddelelse

Sammenlægningen af Astralis Groups tre holdbrands tidligere på året flyttede Astralis-brandet helt op blandt de største internationale esport-brands. I dag præsenterede Kasper Hvidt så det hold, der skal skrive historie når Astralis til januar træder ind i verdens største esport; League of Legends. Det bliver i følge Kasper Hvidt efter samme formel og kultur, som har dannet ramme om de historiske resultater i Counter-Strike, og holdet bliver primært bygget op omkring in nordisk stamme af spillere.

Astralis and Garmin In New, Strategic Partnership16.11.2020 15:06:34 CETPress release

In the strive to champion the positive potential of gaming, Astralis now joins forces with Garmin, the global leader within wearable performance technology, in a strategic, commercial partnership. The partnership includes the promotion of the new Garmin Instinct Esports Edition smartwatch, designed for esports athletes and -enthusiasts, and Astralis has already actively integrated the use of Garmin products in training and performance routines.

Astralis Signs August 'Agge' Rosenmeier To The FIFA Roster16.10.2020 09:56:00 CESTPress release

The effort towards building the world’s strongest esports brand continues and it is not just within Counter-Strike Astralis is gearing up for the future. In League of Legends, two new coaches and a new performance manager are in place to shape a winning organization and today, Astralis announces a strong addition to the FIFA team, on and off the server. The Danish organization is announcing the signing of a former World Champion and one of the biggest names in FIFA: August ‘Agge’ Rosenmeier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum