Astralis

Astralis: Tidligere verdensmester bliver spillende træner

Del

Når FIFA22 lanceres i efteråret går Astralis all in på at skabe de bedst mulige omstændigheder for holdet, der stiller med 3 tidligere og nuværende verdensmestre og nyt talent.

Således rykker August ”Agge” Rosenmeier op som spillende træner med ansvaret for udvikling af spillerne og af holdet. I første omgang betyder det, at Astralis FIFA har forlænget kontrakterne med danske Fatih ”Ustun” Üstün og brasilianske Stephanie ”Teca” Luana, mens holdet samtidig siger tak for godt arbejde til israelske Roee Feldman. Der arbejdes derudover på at hente endnu et dansk talent til holdet.

 

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis:

- Det glæder mig meget, at vi med det nye set-up kan drage endnu mere nytte af Augusts store erfaring, indsigt og netværk. Han og jeg kommer til at køre tæt parløb omkring set-uppet og sammensætningen af holdet, og han kommer til at tage over på den daglige træning og måden vi arbejder med holdet og de enkelte spillere.

- Samtidig er jeg utroligt glad for at vi er nået til en aftale med Fatih og Stephanie, der ligesom August begge har vundet VM i forskellige sammenhænge og derfor ved, hvad der skal til for at nå den absolutte top.

- Vi har utroligt store forventninger til Stephanie, som fra Sao Paulo arbejder virkelig seriøst med sit spil og som en vigtig ambassadør for alt det, Astralis står for. Der går nærmest ikke en uge, hvor hun ikke fortæller om vores arbejde og værdier til medier i Sydamerika og internationalt, og netop det med at være en rollemodel og en god repræsentant for esporten er en stor del af det, at være Astralis. Samtidig er hun regerende uofficiel verdensmester for kvinder, og vores fælles mål er, på sigt at få hende etableret blandt de bedste FIFA-spillere i verden.

- Med det sagt og med et nyt set-up, er det logisk for os at skifte Roee med et dansk talent, som vi kan være helt tæt på og være med til at præge. Astralis er jo på alle måder en international organisation og et globalt brand, men vi tror på at vi bedst opnår vores mål i FIFA ud fra en dansk platform. Det er her, vi ser et kæmpe potentiale og en stor talentmasse og det håber vi at bidrage til og at blive endnu bedre til at udvikle i fremtiden.

- For selvom det for Astralis altid handler om at udfordre det bestående og at være med til at flytte esporten, skal vi have flere store titler til skabet, gerne allerede i FIFA22, slår Kasper Hvidt fast.

Astralis FIFA består per 1. september 2021 af

August ”Agge” Rosenmeier, DK, spiller og træner

Fatih ”Ustun” Üstun, DK, spiller

Stephanie ”Teca” Luana, BR, spiller

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

Astralis i dansk transfer: Henter stortalent til A-holdet26.7.2021 10:01:00 CEST | Pressemeddelelse

Astralis tilfører ny, ung energi til Counter-Strike holdet i form af det danske stortalent Philip ”Lucky” Ewald, som per 1. august tiltræder sit nye hold. 18-årige ”Lucky” er AWP-spiller, en rolle Astralis har søgt udfyldt siden man i april solgte Nicolai ”dev1ce” Reedtz til svenske NiP. Han kommer fra en tilsvarende rolle i danske Tricked, hvor han gennem de seneste år har haft en fremtrædende rolle.

Fremtiden på plads: Astralis forlænger med hold-kaptajnen!23.7.2021 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Han er blevet kaldt “verdens bedste in-game leader” flere gange end Astralis har vundet turneringer og i dag kan holdets rygrad og mastermind skrive endnu 3 år som Astralis-spiller på sit i forvejen imponerende CV. Lukas ”gla1ve” Rossander og Astralis er nemlig blevet enig om en kontraktforlængelse, der som minimum sikrer det gensidige forhold frem til sommeren 2024. En beslutning, der skaber stor glæde hos begge parter:

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum