Astralis

Astralis sælger spansk akademihold og tilhørende liga-rettigheder

Del

Astralis har solgt spansk akademihold til Gerard Piqués sports- og underholdnings selskab Kosmos.

Astralis Stormbringers er Astralis’ nu tidligere spanske akademihold i League of Legends. I sidste uge, efter en dramatisk oprykningsfinale, sikrede holdet sig den sidste plads i den attraktive spanske SuperLiga; den højest rangerende spanske række i League of Legends.

I dag kan Astralis bekræfte, at vi har indgået aftale om salg af både holdet og tilhørende liga-rettigheder til det spansk-ejede sports- og underholdningsselskab Kosmos.

Samtidig har Astralis sikret sig en plads i den nordiske liga NLC (Nordic League of Legends Championship), hvor organisationens danske talenter i Astralis Talent skal kæmpe mod nogle af de bedste hold i Norden, UK og Irland. Turneringsstart i NLC er januar 2022.

Sportsdirektør Kasper Hvidt fortæller:

- Det er først og fremmest en virkelig flot præstation af vores nu tidligere spanske akademihold at kvalificere sig til den spanske SuperLiga.

- Vi havde i forvejen besluttet at skifte fra den spanske turnering til den nordiske NLC, hvor vores danske talenthold indtræder til januar, så oprykningen kunne ikke komme på et bedre tidspunkt. Den spanske superliga er ekstremt populær i regionen og med oprykningen sikrede vi os samtidig en markant øget interesse for holdet og de tilhørende medie-rettigheder.

- Der har været mange om buddet og det har været vigtigt for os at tingene blev gjort ordentligt, så vi er glade for at det endte med at det blev en organisation som Piqués store medie-, sports- og underholdningsselskab Kosmos, der endte med at vise størst interesse og som vi nu samtidig kan byde velkommen til esportens verden, siger Kasper Hvidt.

Efter salget har Astralis nu, ud over holdene i Counter-Strike og FIFA, to hold i League of Legends: Main-holdet, som er ét af kun 10 hold i den europæiske del af verdens største liga, LEC, og danske Astralis Talent med talent-hold i både Counter-Strike og League of Legends.

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

Astralis i dansk transfer: Henter stortalent til A-holdet26.7.2021 10:01:00 CEST | Pressemeddelelse

Astralis tilfører ny, ung energi til Counter-Strike holdet i form af det danske stortalent Philip ”Lucky” Ewald, som per 1. august tiltræder sit nye hold. 18-årige ”Lucky” er AWP-spiller, en rolle Astralis har søgt udfyldt siden man i april solgte Nicolai ”dev1ce” Reedtz til svenske NiP. Han kommer fra en tilsvarende rolle i danske Tricked, hvor han gennem de seneste år har haft en fremtrædende rolle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum