Astralis

Astralis lancerer nyt, internationalt musikinitiativ med musik-gigant

Del

De danske esportsgiganter Astralis tager nu næste skridt i udviklingen af digital underholdning. Med det første af en række musikudgivelser under Astralis-navnet lancerer selskabet bag blandt andet de danske Couter-Strike verdensmestre sammen med Universal Music Denmark et nyt, internationalt initiativ, dedikeret til at forstærke båndet mellem den globale gaming- og musikkultur.

Således er den første Astralis-sang med det passende er navn ”To the Stars” i dag, på Astralis 5 års fødselsdag, blevet udgivet på Astralis’ egne kanaler en række internationale musik-streamingtjenester. Sangen er skrevet og indspillet af danske Mattis, som med bl.a. sangen ”Loverboy” og musik til bl.a. Netflix-serien ”Shadowhunters”, selv er lidt af en komet på musikhimlen.

Udgivelsen og Astralis’ indtræden på musikscenen glæder medstifter Jakob Lund Kristensen:

- Sammen med Universal Music Denmark har vi i dag lanceret et nyt initiativ, der bygger på den allerede stærke forbindelse mellem musik og den globale gamingkultur. Præcis som musik er esport og gaming for alle uden skelen til alder, køn, religion eller noget som helst andet end den passion der deles på tværs af fans og gamere. Det er det, vi ønsker at fejre ved at skabe et nyt, digitalt rum hvor forskellige artister med samme passion kan fortælle deres egen historie og dele deres lidenskab samtidig med, de bliver en endnu mere integreret del af vores verden.

- For os handler det om at omfavne de positive aspekter af musik og gaming. Vi ønsker at Astralis bliver en endnu større del af dagligdagen for fans i hele verden, men vi ønsker også på denne måde at invitere alle musikelskere indenfor, også dem der endnu ikke har et særligt forhold til esport, gaming og Astralis.

- Gaming er blevet lige så meget en livsstil som så meget andet og for mange er det meget mere end en hobby. Gaming har ændret den måde vi talker, hvad vi har på, hvad vi lytter til og måden vi forbruger og bruger digitale medier. Der er en stolthed forbundet med identiteten, og det er den stolthed, vi gerne vil underbygge.

- Vi tilføjer et nyt aspekt til noget, der i forvejen er ekstremt udbredt og tro mod Astralis-ånden vil vi med musikken søge at leve op til vores egne høje standarder i alt, vi laver. Det er årsagen til at vi, sammen med Universal Music Denmark, har valgt at åbne ballet med et navn som Mattis, som selv er gamer og som deler vores vision om at omfavne ikke bare Astralis men gaming og esport som helhed.

- Det er første udgivelse, men vi håber og tror så meget på projektet, at vi allerede har initieret en dialog med flere andre interesserede kunstnere, ikke kun i Danmark, runder Jakob Lund Kristensen af.

Mattis fortæller selv om sangen:

- Som musiker bruger jeg gaming til at slappe af, og jeg ved at mange gamere bruger musik enten under træning, som opladning eller for at slappe af efter en vigtig kamp. To the Stars handler om at kæmpe for det, man tror på. Også i modstand og også når andre - og i mange tilfælde dig selv - siger at du ikke kan. Den handler om aldrig give op, selv når det hele sort ud, men kæmpe for det man tror på og støtte og løfte hinanden til noget større.  

- Sangen er skrevet for at inspirere og bringe folk sammen og jeg håber at det er præcis det den gør, specielt i disse covid-tider, hvor vi er så adskilte fra hinanden. Jeg håber at den inspirerer mennesker fra hele verden til at gøre det som inspirerer dem og så glæder jeg mig sgu til at opleve den på fuldt drøn, når Astralis igen går på scenen i et udsolgt Royal Arena, fortæller Mattis.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

Astralis åbner første Flagship Store i samarbejde med Tivoli4.2.2021 10:02:09 CETPressemeddelelse

Astralis Group og Tivoli åbner til sommer den første Astralis Flagship Store i hjertet af København og dermed tilføjer selskabet bag bl.a. verdens stærkeste Counter-Strike hold endnu et område til forretningsstrategien. Astralis Flagship Store åbner i det ikoniske Tivoli Hjørne, som har vundet nogle af verdens mest prestigefyldte arkitekturpriser. Her inviteres spillere og fans inden for til en gaming-oplevelse, de med garanti ikke har prøvet før.

Esports and amusementparks: Astralis opens first ever Flagship Store in Tivoli4.2.2021 10:01:32 CETPress release

This Summer, Astralis Group is set to open the first-ever Astralis Flagship Store in the heart of Copenhagen. Astralis Flagship Store combines a state-of-the-art esports- and gaming experience in modern facilities with all the latest Astralis Merchandise, gaming set-up for 130+ guests, VIP rooms, all the newest and some yet-to-be released products from Astralis’ commercial partners, mini tournaments, viewing parties and fan events. The first gaming facility opened by the esports organization also marks a strategic partnership between Astralis and Tivoli Gardens, the world’s oldest and one of the most iconic amusement parks. The partnership will be rolled out over summer where Astralis will be a visible and integrated part of the events in Tivoli – and Tivoli’s customers will be invited inside the Flagship Store to get a new, digital gaming experience.

Esports organization Astralis launch Music initiative with Universal Music Denmark19.1.2021 15:29:38 CETPress release

Together with Universal Music, Astralis has today launched a new ,usic initiative dedicated to amplifying the close connection between the gaming- and music culture - and a natural next step for digital entertainment. The ambition is to provide artists from different backgrounds, who share a passion for gaming, a room to play and create new music inspired by the passion they share and live.

Ny CMO: Astralis Group henter Samantha Yu hos Refinery29/VICE Media Group14.1.2021 10:00:50 CETPressemeddelelse

Astralis Group fortsætter oprustningen på den kommercielle front og efter sidste uges offentliggørelse af en ny kommerciel direktør, kan selskabet nu fortælle at man også styrker organisationen med en ny, stærk international profil i rollen som CMO. 29-årige Samantha Yu skifter 1. februar tilværelsen som Vice President, Brand & Integrated Marketing i VICE Media Groups Refinery29 ud med sin nye rolle hos den danske esportsorganisation, hvor hun sammen med den øvrige ledelse skal forberede et år med forventet vækst i forretning og organisation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum