Astralis

Astralis kæmper for gode forhold: Indgår samarbejde mod snyd og dårlig opførsel i gaming

Del

Astralis har fået nok af snyd, hade-beskeder, giftig opførsel og dårlige forhold for danske gamere. Organisationen lancerer i dag et stort samarbejde med Esportal, som ud over international eksponering og aktivering, blandt andet sigter på at give danske Counter-Strike spillere og gamere de bedst mulige forhold.

Således kan man allerede nu oprette sig på den første portal med et område dedikeret til danske Counter-Strike spillere, hvor man ud over at spille selv, kan deltage i turneringer, konkurrencer og møde både de professionelle Astralis-spillere og organisationens talenthold.

Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis A/S:

- Samarbejdet med Esportal har virkelig mange perspektiver. VI er især glade for at kunne tilbyde danske spillere at kunne spille mod hinanden med fokus på alt det positive, gaming tilbyder.

- Vi har længe søgt efter en mulighed for at gå aktivt ind i arbejdet for bedre forhold for danske spillere, så da vi fik kontakt med folkene bag Esportal og gik i dybden med, hvad deres platform kan tilbyde, handlede det mest af alt om at finde en aftale, der også skabte fornuft for os kommercielt.

- Det har vi nu fundet og vi er ekstremt glade for, sammen med Esportal at lancere den første danske matchmaking portal med fokus på alt det, der for os gør esport og gaming til noget positivt. Med danske administratorer på den danske server, klare regler for god opførsel og events for de danske medlemmer tilbyder vi noget, virkelig mange har efterspurgt.

- Samtidig har vi udviklet et dedikeret Astralis-miljø med konkurrencer, turneringer og mulighed for at møde vores spillere, når de enten streamer eller spiller på platformen. Vi har meget store forventninger til samarbejdet og glæder os til at vise spillere på alle niveauer, hvad vi har gået og arbejdet med, fortæller Kasper Sindt.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Marcus Huber, CEO hos Esportal:


-Vi lancerede Esportal in 2017 med målet om at skabe et bedre miljø omkring CS:GO matchmaking og turneringer på lokalt sprog, med lokale administratorer og aktiviteter.

-Sammen med den førende danske esportsorganisation Astralis går vi nu ind i den danske scene for at give de danske spillere bedre forhold og en ny, positiv CS:GO oplevelse. Partnerskabet er et logisk næste skridt for os i forhold til vores målsætning om, at skabe den mest interessante platform for danske Counter-Strike spillere.

Det er allerede nu muligt at blive en del af Esportal-miljøet sammen med Astralis, som løbende tilføjer nye muligheder, konkurrencer, events, turneringer og interaktion mellem de danske spillere og fans.

Fuld version af video:


Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

Astralis, NiP og Nicolai “dev1ce” Reedtz enige om transferaftale23.4.2021 12:07:50 CEST | Pressemeddelelse

Efter ønske fra spilleren selv er Astralis og den legendariske esportsorganisation Ninjas in Pyjamas er blevet enige om en transfer, der sender Nicolai ”dev1ce” Reedtz til NiP. ”dev1ce” bor lige som sin nye arbejdsgiver i Stockholm og skiftet kommer efter personligt ønske fra spilleren selv, som efter et hårdt år med online-arbejde på afstand håber at opnå større stabilitet og balance I forhold til sit arbejde og privatliv.

Astralis: Nicolai “dev1ce” Reedtz in transfer to NiP23.4.2021 12:07:32 CEST | Press release

Astralis and the legendary Swedish organization Ninjas in Pyjamas have agreed to a transfer of Nicolai “dev1ce” Reedtz. The transfer is a result of a personal request from the player, who has expressed his wish to work out of Stockholm and still be able to have a team and organization close to him. Kasper Hvidt, Director of Sports in Astralis: - Nicolai has been a part of Astralis and the core of the team since day one, and he has been vital to the culture and legacy of the team. He is one of the greatest players of all time, and for any team to part ways with a player and a person like him is never easy in any way. - His personality and contribution to Astralis, though, is also the reason why we have made the decision to help him out and arrange a transfer to NiP. For personal reasons he has asked us for the possibility to transfer to an organization closer to his home in Stockholm, and after lengthy talks, it became clear that this is what he felt is best for him. We immediately cont

Astralis og HP forlænger og udvider stor sponsor-aftale18.3.2021 10:59:07 CET | Pressemeddelelse

Astralis Group og HP forlænger og udvider selskabernes sponsor- og samarbejdsaftale. Det er tredje gang partnerne forlænger den markante aftale, som denne gang udvides til at inkludere både Counter-Strike og League of Legends holdene, udstyr til den kommende to-etagers Astralis Flagship Store og gaming-center ved Tivoli i det centrale København, samt kommende Astralis faciliteter i Danmark og internationalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum