Astralis

Astralis i global COVID-event sammen med Bono’s velgørenhedsorganisation

Del

Sammen med en række kendte youtubere, streamere og internetpersonligheder er Astralis' danske Fortnite-stjerne Th0masHD en del af (RED) Creator Cup; velgørenhedsorganisationens månedlange indsamlingsevent til fordel for den globale kamp mod COVID.

Onsdag d. 1. december markerer velgørehedsorganisationen (RED) sammen med en række internationale streamere, youtubere og internetpersonligheder starten på en månedlang fundraising kampagne, der skal hjælpe i kampen mod COVID verden over.

Åbningen af kampagnen markeres med (RED) Creator Cup, hvor Astralis’ nyeste internationale stjerne, den danske Fortnite-spiller Th0masHD, onsdag aften deltager online, live fra streaming-studierne i Astralis Nexus.

Benjamin Boraghi, maketingdirektør i Astralis:

- (RED) Creator Cup er en stor, international velgørenhedsevent, der kan følges verden over på Twitch og YouTube med målet om at indsamle midler til COVID-hjælp, i de områder, der er mest brug for det.

- Eventen samler forskellige kreatører indenfor gaming og online-underholdning, og vi er selvfølgelig både glade for og stolte over at være en del af en så markant begivenhed, der har det ene formål, at skaffe midler på et område, hvor der virkelig er brug for en fælles, international indsats.

- (RED) blev i første omgang sat i verden for at bakke op i kampen mod AIDS, og har siden udvidet deres indsats til en lang række andre velgørenhedsområder. Det er en fornøjelse at være en del af projektet her, og vi har tydeligt kunne mærke, vi har med en virkelig passioneret velgørenhedsorganisation at gøre.

- At Astralis er inviteret med er stort cadeau til os, og det viser, hvor stort et navn vi har i Th0masHD. I Fortnite er han én af de spillere, alle taler om som en potentielt kommende verdensmester og vi er bare glade for, at vi kan udnytte den position til at være med til at gøre en forskel. Nu håber vi bare, rigtig mange vil kigge med og bidrage til arbejdet, forklarer Boraghi.

Ud over Astralis’ ThomasHD deltager navne som Krinios, Nihachu, Gee Nelly, WillNE, Miaxmon, dev1ce, Legundo, Loony og en række andre profiler, der bliver offentliggjort i løbet af eventen.

Fans og seere kan donere undervejs på forskellige måder, ligesom både fans og gamere kan koble sig på eventen og samtidig være vært for deres egne fundraising streams.

Følg med live på (RED)s Twitch og (RED)'s YouTube onsdag d. 1. december fra kl 20, dansk tid.

Du kan også følge ThomasHD’s stream direkte: https://www.youtube.com/c/Th0masHD eller https://www.twitch.tv/th0mashd .

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Astralis

Astralis
Astralis
Otto Bussesvej 7
2450 København SV

+45 3176 3313https://astralis.gg/

Følg pressemeddelelser fra Astralis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astralis

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum