Live Nation Denmark ApS

ASHNIKKO KOMMER TIL STORE VEGA PÅ SIN 'WEEDKILLER TOUR'

Del

VEGA og Live Nation præsenterer

ASHNIKKO

19. NOVEMBER 2023

STORE VEGA

 

ASHNIKKO ANNONCERER DEBUTALBUMMET ’WEEDKILLER’

UDE 2. JUNI

FORUDBESTIL HER


VERDENS-TOUR ANNONCERET MED SHOW I STORE VEGA

BILLETSALGET STARTER 10. MARTS PÅ LIVENATION.DK

 

NY SINGLE ‘WORMS’ UDE NU

LYT HER

 

Ashnikkos debutalbum, ‘WEEDKILLER’, er en samling uimodståelige sange, som perfekt illustrerer den modige kombination af genrer som har defineret hendes lyd indtil nu. Som Ashnikkos fans ved, er hun kendt for at suge lyttere ind i sit univers og ’WEEDKILLER’ er ingen undtagelse.

Det ’WEEDKILLER’-univers som Ahsnikko har skabt er en dystopisk fantasi, der fortæller historien om en fecivilisation der er indtaget og ødelagt af maskiner. Maskinerne lever af organisk materiale og fehovedpersonen, der er ude efter hævn, bliver transformeret til halv maskine. Det er en poetisk reportage om miljøkatastrofen og den hastige teknologiske udvikling. ’WEEDKILLER’ er fyldt med lige dele ærlig sårbarhed og glædeligt oprør, mens albummet giver et stærkt talerør til de undertrykte. 

Om offentliggørelsen udtaler Ashnikko: "My bioluminescent heart is glowing. My post-apocalyptic fae world is here for you to journey into. My wings have been ripped out, but I’ve built them anew using WEEDKILLER machine parts. I am the one sent here to eliminate you, WEEDKILLER." I forbindelse med udgivelsen af debutalbummet har hun udgivet singlen ’Worms’, som sammen med et bouncy alt-pop beat stadig har mørke undertoner. 

Siden Ashnikko brød igennem på musikscenen med sit roste mixtape ’DEMIDEVIL’ fra 2021 har hun positioneret sig selv som en af de mest innovative artister inden for alt-pop. Annonceringen af hendes debutalbummet kommer helt sikkert til at få hendes fans op at køre. Det 13 numre lange album sprænger emner som frygt og angst i luften for at brække dem ned igen. 

Senere på året tager Ashnikko ’WEEDKILLER’ med på landevejen, når hun drager ud på sin største tour til dato. Her kommer hun til Japan, Australien, New Zealand og USA, inden touren afsluttes i Europa. Den europæiske del af sin touren starter i København i Store VEGA den 19. november. Ashnikkos live optrædener er berygtede for deres løssluppenhed og hendes ekstreme vildhed på scenen mens publikum følger trop. På sine tidligere turnéer har hun spillet for proppede telte og scener verden over, bl.a. på Roskilde Festival 2022, hvor hendes optræden scorede hende en 5/6-stjernet anmeldelse i Soundvenue.

Billetter til ’WEEDKILLER’ verdens-touren vil blive sat til salg på ashnikko.com den 10. marts kl. 10:00. Fans som har forudbestilt WEEDKILLER på Ashnikko officielle onlinebutik inden kl. 10:00 på onsdag den 8. marts vil, som de første, få adgang til billetsalget på den europæiske del af touren, inden det generelle billetsalg starter fredag 10. marts. Check den fulde tour-oversigt på ashnikko.com.

 

Billetpriser: 275 kr. + gebyr.

Billetsalget starter 10. marts kl. 10:00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Presale starter 8. marts kl. 10:00 for LN-medlemmer på livenation.dk.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, Heartland og O Days er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Dancehall-superstjernen Popcaan kommer til Store VEGA14.3.2023 17:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer POPCAAN: GREAT IS HE 21. MAJ 2023 STORE VEGA DANCEHALL-SUPERSTJERNEN POPCAAN ANNONCERER ‘GREAT IS HE’ TOUR 13 HEADLINE SHOWS I EUROPA I FORBINDELSE MED HANS FEMTE ALBUM Billetsalget starter fredag 17. marts kl. 10:00 Dancehall-superstjernen, Popcaan, har i dag annonceret den europæiske del af sin 2023-tour, hvor han kommer til at optræde med sit nye album ’Great He Is’ for første gang. Den 13-shows lange del af touren starter 6. maj i Paris og kommer forbi Storbritannien, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien og Danmark, hvor Popcaan spiller i Store VEGA i København. Den kommende tour bliver første gang at Popcaan optræder med sit nye album fra start til slut. På albummet kan man finde sange som singlen ’We Caa Done’ feat. Drake. ’Great He Is’ er efterfølgeren til Popcaans 2020-projekt ’Fixtape’. Imellem de to udgivelser har han arbejdet sammen med Dre Skull og Mr Eazi på sangen ’Sekkle & Bop’ og udgivet solonumrene ’Skeleton Carti

Det eksperimenterende progressive metal band Elder kommer til Pumpehuset13.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

ELDER SUPPORT: SLOMOSA 29. OKTOBER 2023 PUMPEHUSET Elder er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. De startede i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne. Siden da har bandet genopfundet sig selv og deres lyd med hver af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden. Elder, der senest besøgte DK i 2022 på deres fælles tour sammen med Pallbearer, har senest været aktuelle med albummet ’Innate Passage’. Albummet blev til under pandemien, hvor bandet besluttede sig for at kanalisere de bizarre omstændigheder ned i musikken. Albummet viser bandets fortsat voksende musikalske repertoire og sans for at blive ved med at udforske nye lydbilleder. Til oktober vender Elder tilbage til Pumpehuset, denne gang med deres egen headline-koncert. Billetpriser: 220 kr. + gebyr

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum