Haderslev Kommune

Asfaltarbejde er i fuld gang på Ribe Landevej

Del

Nu starter asfaltarbejdet på Ribe Landevej. Fræsning af asfalt kommer primært til at foregå om natten, og bilister vil opleve, at vejen i perioder vil være lukket.

Der bliver knoklet for at sætte en af de store indfaldsveje til Haderslev - Ribe Landevej - i god stand. Arbejdet skrider planmæssigt frem, og går nu ind i en ny fase, hvor der både skal fræses og efterfølgende lægges nyt asfalt på. Vejen vil i perioder blive lukket og sende bilisterne ud på en omkørsel.

Det første fræsning af asfalt begyndte i dag på et stykke, der allerede er lukket (mellem Skallebækvej øst og vest). Søndag aften kl. 18.00 begynder fræsningen af den øvrige del af Ribe Landvej. Det betyder, at vejen vil være spærret om natten, og der vil vil omkørsel i aften- og nattetimerne (kl. 18-06).

Det kan ikke undgås, at asfaltarbejdet giver støjgener. Arbejdet er en rullende arbejdsplads, og derfor vil støjen ikke være lige intensiv for alle beboere alle nætter, men det kan ikke undgås, at arbejdet kan høres.

Beboerne i området har fået et brev om asfaltarbejdet. Fordi asfalten fræses af, forsvinder opkørselsramperne også til beboernes bopæl. Det kan være svært at komme ind og ud af indkørsler, og derfor har kommunen også beskrevet, hvor der kan findes alternative parkeringspladser. For alle øvrige bilister gælder, at man skal være væbnet med tålmodighed og være forberedt på omkørsel, hvis man benytter Ribe Landevej.

Fræsning af asfalten forventes at være færdig midt i næste uge, og hele vejarbejdet skal efter planen være færdig til oktober.

Vejbanen fræses

  • På Ribe Landevej fra Skallebækvej øst til vest i dagtimerne torsdag og fredag den 15. - 16. september.
  • På Ribe Landevej fra Skallebækvej øst og ind til Elmevej starter arbejdet søndag den 18. september kl. 18 og varer ind til kl. 06.00 om morgenen. Der arbejdes i 3-4 nætter, og der vil være omkørsel i aften- og nattetimerne.Kontaktinformation:

Projektleder, Veje og Trafik, Allan Christiansen Bay, Haderslev Kommune, telefon 74 34 23 22

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum